logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

The Crew 2 racet vanaf 16 maart 2018 naar je console of PC


The Crew 2 is Ubisofts nieuwste game uit de revolutionaire open wereld racefranchise The Crew en is vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X en Windows PC. Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de The Crew 2 Bèta op http://thecrewgame.com/beta. In The Crew 2 zijn de Verenigde Staten omgetoverd tot een immense en diverse open-world racebaan boordevol actie. Spelers ontdekken Amerika en strijden om een kampioen te worden door allerlei exotische auto’s, motoren, schepen en vliegtuigen te verzamelen en zowel op land, ter water als in de lucht te overheersen. De vier verschillende motorsportfamilies – straatracen, offroad, pro-racen en freestyle – bieden de spelers genoeg uitdagingen en een groot aantal voertuigtypen om op hun eigen manier Amerika te ontdekken.

Games koop je online bij:

Voor de eerste keer ooit biedt The Crew 2 spelers met behulp van Fast Fav de mogelijkheid om naadloos van voertuig te wisselen. Zo zijn spelers te allen tijde maar één knop verwijderd van hun favoriete auto, boot of vliegtuig. Race volgas van de Golden Gate Bridge af om in een speedboot te veranderen en vaar over de baai van San Francisco. Pak daarna een grote golf mee, verander in een stuntvliegtuig en vlieg uiteindelijk de zon tegemoet. Spelers krijgen de vrijheid om te rijden hoe en waar ze willen in de bekende open wereld van The Crew 2. Voor wie de sensatie van de race het belangrijkst is, bestaat de mogelijkheid om hun racevaardigheden op de proef te stellen in verschillende disciplines. Naast de eerdergenoemde straatraces, motorbootraces, kunstvluchten, jetsprints en rally raids worden er deze week op gamescom drie nieuwe disciplines geïntroduceerd. Met drift laten fans van straatraces zwarte strepen achter op het asfalt en gaan zij op allerlei elegante manieren door de bocht om zoveel mogelijk punten te scoren. De Alpha Grand Prix-éénzitter daarentegen is ervoor gemaakt om coureurs de perfecte lijn te bieden. Tenslotte wachten er meerdere Motocrossroutes op het moment dat een off-roadspecialist zich in de modder werpt en meester wordt van elke hobbel op de route. Leef je uit in The Crew 2, waar je je creativiteit en vaardigheden zowel alleen als met vrienden de vrije loop mag geven door je unieke momenten te delen die jij tijdens je reis tot motorsport kampioen meemaakt. Met behulp van LIVE Replay maakt The Crew 2 het voor iedereen makkelijk om epische momenten op te nemen en als een volledig afgewerkt filmpje met de wereld of met vrienden te delen. Spelers die The Crew 2 pre-orderen, krijgen vroegtijdig toegang tot de Legendary Motors Pack, waaronder:
  • Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016,
  • HARLEY-DAVIDSON IRON 883 2017.
Degenen die The Crew 2 Deluxe Edition pre-orderen, krijgen onder andere:
  • De Legendary Motors Pack,
  • De Motorsports Deluxe Pack, met als inhoud:
o    FORD F-150 RAPTOR RACE TRUCK 2017, o    ABARTH 500 2008 MONSTER TRUCK EDITION, o    PILATUS PC-21 aerobatics plane, o    Drie unieke racepakken waarmee je je avatar kunt aankleden. De fysieke Deluxe Edition bevat bovendien ook een kaart van de Verenigde Staten uit de game en een set van The Crew Families Stickers. Wanneer spelers The Crew 2 Gold Edition bestellen, mogen zij de game drie dagen eerder spelen, vanaf 13 maart 2018. De Gold Edition is alleen verkrijgbaar via digitale winkels en bevat:
  • De Season Pass,
  • De Legendary Motors Pack,
  • De Motorsports Deluxe Pack.
Met The Crew Rewards Program is het mogelijk om alvast aan je verzameling van The Crew 2-voertuigen te beginnen. Door maandelijkse uitdagingen te voltooien in de eerste game van The Crew, kun je tot wel 18 voertuigen voor The Crew 2 vrijspelen, waaronder exclusieve lucht- en watervoertuigen: www.thecrewgame.com/rewardsprogram/.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.