logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de trailer van The Creator

De epische scifi-actiethriller The Creator speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI). The Creator is geregisseerd door Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla). De film draait vanaf 28 september in de bioscoop.

Over The Creator

Joshua, een ex-agent van de speciale eenheid, rouwt om de verdwijning van zijn vrouw. Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind.

Bekijk de trailer van The Creator

Cast

 • Joshua – John David Washington (Tenet)
 • Joshua’s vrouw Maya – Gemma Chan (Eternals)
 • Harun – Ken Watanabe (Inception)
 • Drew – Sturgill Simpson (Dog)
 • Alphie – Madeleine Yuna Voyles
 • Colonel Howell – Allison Janney (I, Tonya).

Over de makers

Het scenario is geschreven door Gareth Edwards en Chris Weitz en is gebaseerd op een verhaal van Edwards. De producenten zijn Gareth Edwards, Kiri Hart, Jim Spencer en Arnon Milchan. De uitvoerend producenten zijn Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer en Zev Foreman. 

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Angelique Gijsbertse avatar
  Angelique Gijsbertse

  Goed verhaal geweldige acteurs deze film wil ik zien. En natuurlijk heel nieuwsgierig naar get einde. Hou van een goed plot.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.