logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Thriller serie: The Consultant

De premièredatum van de langverwachte thriller serie The Consultant is bekendgemaakt. Prime Video kondigde aan dat alle acht afleveringen van de serie exclusief op 24 februari wereldwijd in première gaat in meer dan 240 landen en gebieden. De sinistere serie geeft een nieuwe betekenis aan “baas van hel”.

Over The Consultant

Gebaseerd op Bentley Little’s gelijknamige roman uit 2015, ontwikkelen de personages en het verhaal van deze spannende nieuwe serie zich op nieuwe en onverwachte manieren. The Consultant is een verwrongen, komische-thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt.

Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten … inclusief hun leven.

Cast

  • Regus Patoff – Christoph Waltz
  • Craig – Nat Wolff
  • Elaine – Brittany O’Grady
  • Patti – Aimee Carrero

Over de makers

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Tony Basgallop wordt bijgestaan door uitvoerend producent en pilotregisseur Matt Shakman, en uitvoerend producenten Christoph Waltz, Steve Stark en Andrew Mittman, naast producent Kai Dolbashian. De Consultant wordt gemaakt door MGM Television en Amazon Studios.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.