logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streaming nieuws: The Boys – seizoen 4

Prime Video kondigde aan dat ze het succes van de serie The Boys voortzetten in een vierde seizoen! Dat was het snelle oordeel van de succesvolle première van The Boys, seizoen 3, van deze Emmy-genomineerde serie, die in samenwerking met Sony Pictures Television word geproduceerd.

Op 13 juni keert de Emmy-winnende dramaserie keert terug naar Prime Video!

Nog gewaagder

“Vanaf ons eerste gesprek, met Eric Kripke en het creatieve team, over seizoen drie van The Boys, wisten we dat de show nog gewaagder zou worden – een indrukwekkende prestatie gezien het enorme succes van het Emmy-genomineerde tweede seizoen,” aldus Vernon Sanders, hoofd global television, Amazon Studios. “The Boys gaat door met het verleggen van grenzen in het vertellen van verhalen, terwijl het ook meedogenloos vermakelijk is en de sociale satire die echt aanvoelt. De gestileerde wereld van de serie heeft een ongelooflijk wereldwijd bereik en het kijkersaantal voor het openingsweekend is daar het bewijs van. We zijn enorm trots op de cast en crew die een franchise hebben gemaakt voor Prime Video, en we kijken ernaar uit om meer van The Boys naar onze klanten te brengen.”

streaming-banner-prime-video

“Sprekend namens de cast en crew, zijn we Sony, Amazon en vooral de fans dankbaar dat ze de show omarmen en ons te mogelijkheid geven om meer te maken. We vinden het geweldig om Butcher en de Boys’ strijd tegen Homelander en de Zeven voort te zetten, maar ook om commentaar te leveren op de krankzinnige wereld waarin we leven.”

Eric Kripke, The Boys showrunner

Geen lat te hoog

“De Boys-producenten en -cast hebben jaar na jaar bewezen dat er geen lat te hoog is,” aldus Jeff Frost, President, Sony Pictures Television en Jason Clodfelter, co-President, Sony Pictures Television. “We zijn ongelooflijk trots op deze briljante en vooruitstrevende serie. Onze relatie met Prime Video is veel meer dan een partnerschap, het is meer als een grote familie. Iedereen hier bij Sony Pictures Television is dankbaar om zich bij Prime Video en Eric Kripke aan te sluiten voor weer een succesvol seizoen.”

Bekijk de trailer van The Boys, seizoen 4

The Boys, seizoen 4

Vanaf donderdag 13 juni zijn de eerste drie afleveringen van het vierde seizoen van The Boys te zien, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering, eindigend met een seizoensfinale op donderdag 18 juli. Het seizoen van acht afleveringen is exclusief beschikbaar via Prime Video.

In seizoen vier staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca’s zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

Cast van The Boys, seizoen 4

De cast van The Boys bestaat uit:

 • Karl Urban
 • Jack Quaid
 • Antony Starr
 • Erin Moriarty
 • Jessie T. Usher
 • Laz Alonso
 • Chace Crawford
 • Tomer Capone
 • Karen Fukuhara
 • Colby Minifie
 • Claudia Doumit
 • Cameron Crovetti
 • In Seizoen 4 zullen Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting maken.

De basis van The Boys

The Boys is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson (The New York Times). Zij zijn tevens uitvoerend producent van de serie, die is ontwikkeld door uitvoerend showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn en Michaela Starr fungeren ook als uitvoerend producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

Diabolical

De Boys-franchise omvat nu ook een anthologie-animatieserie van acht afleveringen, The Boys Presents: Diabolical, nu te streamen op Prime Video, evenals de Untitled Boys Spinoff, die zich afspeelt op Amerika’s enige college exclusief voor jonge-volwassen superhelden, die momenteel in productie is.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.