logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming nieuws: The Boys – seizoen 4

Deel 4 van 6 van onze artikelen over The Boys

Prime Video kondigde aan dat ze het succes van de serie The Boys voortzetten in een vierde seizoen! Dat was het snelle oordeel van de succesvolle première van The Boys, seizoen 3, van deze Emmy-genomineerde serie, die in samenwerking met Sony Pictures Television word geproduceerd. The Boys bracht de eerste drie afleveringen van seizoen drie uit op vrijdag 3 juni, waarna iedere vrijdag een nieuwe aflevering beschikbaar is tot de epische seizoen finale op 8 juli.

streaming-banner-prime-video
the boys seizoen 2

In de eerste drie dagen van het derde seizoen is het wereldwijde publiek voor The Boys gegroeid met +17% ten opzichte van seizoen twee, en +234% ten opzichte van seizoen één. Alle acht afleveringen zijn wereldwijd exclusief te zien op Prime Video.

Nog gewaagder

“Vanaf ons eerste gesprek, met Eric Kripke en het creatieve team, over seizoen drie van The Boys, wisten we dat de show nog gewaagder zou worden – een indrukwekkende prestatie gezien het enorme succes van het Emmy-genomineerde tweede seizoen,” aldus Vernon Sanders, hoofd global television, Amazon Studios. “The Boys gaat door met het verleggen van grenzen in het vertellen van verhalen, terwijl het ook meedogenloos vermakelijk is en de sociale satire die echt aanvoelt. De gestileerde wereld van de serie heeft een ongelooflijk wereldwijd bereik en het kijkersaantal voor het openingsweekend is daar het bewijs van. We zijn enorm trots op de cast en crew die een franchise hebben gemaakt voor Prime Video, en we kijken ernaar uit om meer van The Boys naar onze klanten te brengen.”

“Sprekend namens de cast en crew, zijn we Sony, Amazon en vooral de fans dankbaar dat ze de show omarmen en ons te mogelijkheid geven om meer te maken. We vinden het geweldig om Butcher en de Boys’ strijd tegen Homelander en de Zeven voort te zetten, maar ook om commentaar te leveren op de krankzinnige wereld waarin we leven.”

Eric Kripke, The Boys showrunner

Geen lat te hoog

“De Boys-producenten en -cast hebben jaar na jaar bewezen dat er geen lat te hoog is,” aldus Jeff Frost, President, Sony Pictures Television en Jason Clodfelter, co-President, Sony Pictures Television. “We zijn ongelooflijk trots op deze briljante en vooruitstrevende serie. Onze relatie met Prime Video is veel meer dan een partnerschap, het is meer als een grote familie. Iedereen hier bij Sony Pictures Television is dankbaar om zich bij Prime Video en Eric Kripke aan te sluiten voor weer een succesvol seizoen.”

Diabolical

De Boys-franchise omvat nu ook een anthologie-animatieserie van acht afleveringen, The Boys Presents: Diabolical, nu te streamen op Prime Video, evenals de Untitled Boys Spinoff, die zich afspeelt op Amerika’s enige college exclusief voor jonge-volwassen superhelden, die momenteel in productie is.

streaming-banner-prime-video
Blader door de serie << Trailer van The Boys seizoen 3Animatieserie Diabolical onthult ongeziene verhalen binnen het The Boys-universum >>

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.