logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Jason Stathams The Beekeeper


Hollywoodster Jason Statham (The Meg, Fast X, Operation Fortune) zorgt voor strijd en gerechtigheid in de actiethriller The Beekeeper van regisseur David Ayer (Suicide Squad, Fury).

The Searchers brengt The Beekeeper op 11 januari uit in de bioscoop.

Het verhaal van The Beekeeper

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie van ‘deep state operatives’. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid. Naast Jason Statham zien we ook Jeremy Irons (House of Gucci, Assassin’s Creed), Mini Driver (Good Will Hunting, Uproar) en Josh Hutcherson (The Hunger Games, 57 seconds) in belangrijke rollen.

Bekijk de trailer van The Beekeeper

Cast en productie

Jason Statham is met zijn rijk gevulde film-cv niet meer weg te denken uit de wereld van de actiefilms. Zijn filmcarrière begon in 1998 met de rol van ‘Beacon’ in Lock, Stock and Two Smoking Barrels van regisseur Guy Ritchie. Statham speelde tot nog toe in maar liefst 56 films en heeft naam gemaakt als stoere actieheld.

Regisseur David Ayer is vooral bekend van de films Suicide Squad uit 2016 en Fury uit 2014. Naast regisseur is Ayer ook scenarist en producent van onder andere de films Sabotage en het geprezen End of Watch.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.