Komedieserie: The Bear

The Bear poster

Disney+ heeft bevestigd dat alle acht afleveringen van seizoen één van de veelgeprezen original serie “The Bear” vanaf 5 oktober te streamen zijn via het platform. De serie is onderdeel van een line-up met andere langverwachte titels die deze herfst beschikbaar komen op Disney+, zoals “Andor” (21 september), “The Kardashians” (22 september) en “The Old Man” (28 september).

Over de serie The Bear

In “The Bear” volgen we Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White). Carmy is een jonge chef uit de wereld van de fine dining, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie terug gaat naar huis (in Chicago) om de broodjeszaak van zijn familie –The Original Beef of Chicagoland– te runnen. De broodjeszaak is een totaal andere wereld dan wat hij is gewend. Tegelijkertijd moet Carmy de balans vinden tussen de verpletterende realiteit van het hebben van een klein bedrijf, zijn nogal recalcitrante keukenpersoneel en de gespannen familierelaties. Dit alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.


“The Bear” is een serie over eten, familie, de waanzin van de alledaagse sleur en de schoonheid van het hebben van een gevoel van urgentie. Carmy probeert zowel zichzelf als The Original Beef of Chicagoland te transformeren en werkt hiervoor samen met zijn bijzondere, ietwat ruige keukenploeg die zich uiteindelijk onthult als zijn nieuwe, uitverkoren familie.

Cast

  • Jeremy Allen White
  • Ebon Moss-Bachrach (“Richard ‘Richie’ Jerimovich”)
  • Ayo Edebiri (“Sydney Adamu”)
  • Abby Elliott (“Natalie ‘Sugar’ Berzatto”)
  • Lionel Boyce (“Marcus”)
  • Liza Colón-Zayas (“Tina”)
  • Edwin Lee Gibson (“Ebraheim”)
  • Matty Matheson (“Neil Fak”)

Over de makers

“The Bear” is gemaakt door Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), die ook uitvoerend producent is, samen met Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) en Nate Matteson (Station Eleven, The Choe Show).


Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.