logo-liggend-wit-donkerblauw

Gaming: The Addams Family: Huize Herrie


The Addams Familie Huize Herrie2

De CGI-versie van The Addams Family, ‘The Addams Family: Huize Herrie’ is uit! De game is gebaseerd op de nieuwe animatiefilms ‘The Addams Family’ en het aankomende vervolg ‘The Addams Family 2’ dat vanaf 6 oktober is te zien in de bioscoop. De game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox, Stadia en pc.

Games koop je online bij:

“Het was een geweldige ervaring om het Addams Family landhuis en ’s werelds griezeligste familie in een gloednieuw 3D-platformavonturenspel te brengen. Met co-op voor 4 spelers en graphics die trouw zijn aan de nieuwe animatiefilmfranchise, is er voor fans van alle leeftijden iets om van te genieten als ze samen de geheimen van de mansion ontdekken.”

Terry Malham, CEO van Outright Games

Ga mee op een griezelig avontuur!

‘The Addams Family: Huize Herrie’ neemt spelers mee op een griezelig avontuur dat leuk is voor de hele familie! Help Wednesday, Gomez, Morticia en Pugsley het geliefde Addams landhuis te redden in dit huiveringwekkend hilarische 3D-avontuur met gedeeld scherm, tot 4-spelers lokale co-op. Spelers kunnen de verschillende personagevaardigheden uitproberen om door de vier unieke griezelige locaties te navigeren; Gomez’ oude Mazurka Saber is perfect voor snijden en glijden, terwijl Morticia’s modieuze en vriendelijke Spider Sling kan webben schieten, grijpen, slingeren en voorwerpen trekken. Pugsley’s handgemaakte bommen zijn een explosie om op rond te rollen en dingen op te blazen en Wednesday’s huisdier octopus Socrates is klaar om op te blazen en te zweven met een krachtige inktspray. Bereid je voor op een familie spelavond die angstaanjagend spannend wordt!

Bekijk de Launch Trailer van The Addams Family: Huize Herrie

“The Addams Family: Huize Herrie’ markeert de allereerste keer dat we de CGI-versie van The Addams Family naar de spelconsole brengen, en is een kans voor fans van de vorige en komende CGI-films om ook buiten de films contact te maken met hun favoriete personages. MGM Global Consumer Products and Experiences. “We zijn benieuwd naar de reacties van fans op de merkrelease van Outright Games.”

Robert Marick, Executive Vice President

The Addams Family

De tijdloze aantrekkingskracht van de franchise, die in 1938 begon als stripverhaal, is in de ruim 80 jaar van zijn angstaanjagende populariteit een inspiratiebron geweest voor tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten, waarbij nieuwe en oude fans zich verbonden voelen met de macabere reeks personages die samen de familie van meerdere generaties vormen. In 2019 keerde de familie terug om een hele nieuwe generatie te terroriseren in de tekenfilm ‘The Addams Family’, met een sterrencast en een enorm kassucces, dat wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar opleverde. Wednesday en co zullen in oktober terugkeren in de langverwachte animatiefilm ‘The Addams Family 2’.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.