logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de eerste trailer van The Accountant


the accountant

Oscar-winnaar Ben Affleck (Argo, Batman v Superman: Dawn of Justice) vertolkt de hoofdrol in THE ACCOUNTANT, van regisseur Gavin O’ Connor (Miracle, Pride and Glory, Warrior).

Christian Wolff (Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van ‘s werelds machtigste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe client aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian grondig de boekhouding doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

The Accountant is vanaf 10 november 2016 te zien in de Nederlandse bioscoop. Meer info vind je op www.theaccountant.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.