logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk The 100, seizoen 7, op dvd

the 100 seizoen 7 box

De spannende post-apocalyptische dramaserie The 100 volgt 100 jongeren die vanuit het ruimtestation de ‘Ark’ naar de door een nucleaire oorlog verwoeste aarde worden gestuurd. Eenmaal daar ontstaan er onenigheden binnen de groep.

In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum te herbouwen. Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze wederom een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben?

Vanaf 28 april is het zevende seizoen van The 100 beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een mooie verzamelbox met alle zeven seizoenen van de spannende serie beschikbaar.

Clarke (Eliza Taylor) is nog steeds overdonderd door haar moeders dood, en de last van jarenlange strijd en grote verliezen weegt steeds zwaarder op haar en de groep. Onze helden worden geconfronteerd met grote, nieuwe uitdagingen, terwijl ze het mysterie van de Anomalie verder ontrafelen. Uiteindelijk moet de groep zichzelf de vraag stellen: wat betekent het om te leven, en niet alleen te overleven?

Bekijk hier de trailer van The 100, seizoen 7:

Ga direct naar The 100, seizoen 7 op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.