logo-liggend-wit-donkerblauw

Laat de Teufel SUPREME ON meeliften op je rug!

Het Berlijnse Teufel en deuter sport brengen een nieuw, gezamenlijk ontwikkeld product op de markt in de vorm van de deuter x Teufel UP Berlin. Deze rugzak met een moderne urban look is per direct verkrijgbaar. Na de succesvolle introductie van het deuter x Teufel koptelefoonetui in 2020 breiden de twee partners hun aanbod verder uit. De UP Berlin is per direct los verkrijgbaar of in combinatie met een SUPREME ON en bijbehorend koptelefoonetui via de webshops van Teufel en de webwinkel van deuter.

UP Berlin rugzak Teufel SUPREME ON

Feiten in vogelvlucht:

  • rugzak voor dagelijks gebruik met een moderne urban look en optimaal draagcomfort die de rug niet belast en water en vuil afstoot
  • omvang: H 51 x B 30 x D 17 cm; inhoudscapaciteit 22 liter
  • met ingebouwd laptop-vak (voor schermen tot 15 inch) en tablet-vak
  • de rugzak is voor 100% vervaardigd van gerecycled materiaal en gecertificeerd voor overeenstemming met de bluesign®-standaard en GRS (Global Recycle Standard)
  • SUPREME ON: een hoogwaardig vormgegeven on-ear bluetooth-koptelefoon met lineaire HD-drivers en effectieve demping van het omgevingsgeluid
  • bluetooth met apt-X® en AAC voor het streamen van muziek in cd-kwaliteit via onder meer Spotify, Deezer, Youtube en Apple Music
  • ShareMe-functie: mogelijkheid om twee exemplaren van de SUPREME ON draadloos met één muziekbron te verbinden
  • de Berlijnse dj Bonnie heeft een bij de rugzak en koptelefoon passende Spotify-playlist genaamd “The Sound of Berlin” samengesteld
  • per direct los verkrijgbaar in de kleurstelling Bone/Black voor een adviesprijs van 99,95 euro of in combinatie met de SUPREME ON en een passend koptelefoonetui (beide in de kleur Sand White of Night Black) voor een adviesprijs van 249,95 euro via www.teufelaudio.nl en deuter.

Praktisch en modern

Een moderne en praktische oplossing die de rug ontziet Het ontwerp van de rugzak x Teufel Up Berlin ontleende zijn inspiratie aan de koptelefoon SUPREME ON. De rugzak heeft een moderne en urban look en combineert optimaal draagcomfort met praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik. De rugzak is vervaardigd van PFC-vrij polyester dat uit gerecyclede PET-flessen is gewonnen. Hij is gecertificeerd als bluesign®-product, wat garant staat voor een milieuvriendelijk productieproces. Voor de water- en vuilafstotende eigenschappen maakte deuter gebruik van een PFC-vrije, milieuvriendelijke coating die niet schadelijk is voor de gezondheid. Voor de bijpassende urban klanken zorgt de officiële deuter x Teufel-playlist “The Sound of Berlin”, die door de Berlijnse dj Bonnie werd samengesteld.

Duurzaamheid en klimaat

Een gezamenlijk streven naar duurzaamheid Teufel en deuter hechten grote waarde aan duurzaamheid en klimaatbescherming. “In deuter hebben we de perfecte partner gevonden. We delen dezelfde waarden, en dat resulteert in producten van topkwaliteit. Met de rugzak brengen we een product voor alledaags gebruik op de markt dat met zijn duurzame materialen en moderne design helemaal van deze tijd is”, zegt Sascha Mallah, CEO van Teufel.

De rugzak en het koptelefoonetui in urban stijl werden beide vervaardigd op basis van gerecyclede PET-flessen. deuter werkt op basis van gecertificeerde milieustandaarden. Vanwege zijn strikte naleving van de eisen voor eerlijke werkomstandigheden en productieprocessen is deuter al acht keer op en rij door de Fair Wear Foundation onderscheiden met de status van ‘Leader’. Robert Schieferle, de directeur van deuter, over de samenwerking met Teufel: “Het samenspel van techniek en textiel is momenteel een toptrend. deuter vervaardigt al maar dan 120 jaar rugzakken, en Teufel ontwikkelt al meer dan 40 jaar audioproducten. Wij zijn absolute experts binnen onze gebieden en hebben het beste van beide werelden verenigd. Het resultaat is een product dat niet alleen op milieuvriendelijke wijze is vervaardigd, maar zich ook onderscheidt qua uiterlijk en functionaliteit.

Teufel compenseert de CO2-uitstoot die binnen zijn complete toevoerketen wordt gegeneerd, van de fabriek tot de fans van Teufel, in samenwerking met de non-profitorganisatie atmosfair.

Prijs en beschikbaarheid

De deuter x Teufel UP Berlin-rugzak is per direct los verkrijgbaar in de kleur Bone/Black via www.teufelaudio.nl en de website van deuter voor de prijs van 99,95 euro. De rugzak kan ook worden aangeschaft in combinatie met een SUPREME ON inclusief een bijbehorend koptelefoonetui in de kleur Sand White of Night Black voor een prijs van 249,95 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.