logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

MOTIV HOME Krachtig geluid voor in en om het huis


Nieuw van Teufel is het all-in-one streamingsysteem MOTIV HOME. Deze speaker speelt muziek vanaf Airplay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en Tidal Connect. De dienst voor internetradio TuneIn biedt toegang tot duizenden radiozenders. Hij is bovendien draagbaar: de ingebouwde batterij geeft 15 uur speeltijd op de MOTIV HOME. Naast afspelen via wifi kun je bovendien gebruikmaken van bluetooth.

Stream alles wat je wilt

De subtiel vormgegeven Teufel MOTIV HOME is een streaming speaker. Ondanks zijn bescheiden uitstraling zorgt deze luidspreker voor een indrukwekkend krachtig geluid, zoals je van Teufel gewend bent. Naast het ondersteunen van streaming van platforms zoals Tidal en Spotify, biedt de Teufel MOTIV HOME ook compatibiliteit voor het afspelen van muziekbestanden via Chromecast of Airplay 2. Voor liefhebbers van internetradio is er goed nieuws: met de gratis Teufel Home app kun je gebruikmaken van TuneIn. TuneIn laat je jouw favoriete zenders direct toewijzen aan een van de drie favorietenknoppen. Deze handige functie is ook beschikbaar voor het direct toewijzen van favoriete streams van Spotify en Tidal. Op deze manier is je favoriete muziek altijd binnen handbereik met slechts één druk op de knop, zonder dat je een mobiele telefoon hoeft te gebruiken.

Draadloze speaker

De MOTIV HOME beschikt over een krachtige batterij met een aanzienlijke capaciteit, waarmee hij bij gemiddeld volume tot wel 15 uur lang kan functioneren. Dankzij de geïntegreerde handgreep in de behuizing is het eenvoudig en veilig om de luidspreker naar een andere kamer, het balkon of het terras te verplaatsen. Met de aanwezige drukknoppen en volumedraaiknop is het mogelijk om direct vanaf de MOTIV HOME audiobronnen te selecteren, de muziek te bedienen en het geluid naar wens aan te passen.

Specificaties Teufel MOTIV HOME

 • een draagbaar all-in-one streaming systeem met batterij en ondersteuning voor streaming via wifi of bluetooth
 • draadloos streamen: Apple Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect, TIDAL Connect en internetradio via TuneIn
 • bluetooth met AAC en line-in voor externe geluidsdragers
 • krachtig geluid met twee speakers aan de voorkant en twee speakers aan de zijkant
 • frontfiring subwoofers en maar liefst twee passieve basmembranen voor een temperamentvol klankbeeld, ongeacht de opstellocatie – tegen de muur of vrij in de ruimte
 • Dynamore® voor stereoverbreding en ruimtevullend geluid
 • afzonderlijk instelbare basintensiteit
 • 24-bits digital signal processor (DSP) en uiterst efficiënte Class D eindversterker
 • snel oplaadbare lithium-ionbatterij met een hoge capaciteit voor een werkduur tot 15 uur bij gemiddeld volume
 • eenvoudig draagbaar dankzij een ingebouwde handgreep en altijd direct klaar om muziek af te spelen, perfect voor de tuin, het balkon en het terras
 • verlichte bedieningselementen, drie vrij instelbare favorietenknoppen, een volumedraaiknop en led-display met statusweergave aan de voorzijde
 • gratis Teufel Home app (iOS/Android) voor de configuratie, bronselectie, muziekbediening, geluidsaanpassing en firmware-updates
 • per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een prijs van 549,99 euro via teufelaudio.nl

Krachtig geluid

Binnen de Teufel MOTIV HOME zorgen vier breedband drivers voor een dynamisch en meeslepend geluid. Aan de voorzijde bevindt zich een 5-inch subwoofer, aan de achterzijde bieden twee passieve basmembranen optimale ondersteuning voor lage frequenties. Door deze combinatie is de MOTIV HOME in staat om krachtig en nauwkeurig geluid te produceren. De luidspreker is ook uitgerust met de door Teufel ontwikkelde Dynamore-technologie voor stereoverbreding. Deze functie kan eenvoudig worden geactiveerd met een druk op de knop of via de gratis Teufel Home app, en resulteert in een vol en ruimtevullend geluid.

Nieuwe Teufel Home app

De nieuwe Teufel Home app maakt het mogelijk om de MOTIV HOME in een handomdraai te configureren en bedienen. Het functieaanbod omvat een standby timer, instellingen voor het aanpassen van het geluid (hoge en lage tonen, Dynamore) en een functie voor het programmeren van de favorietenknoppen en nog veel meer. De Teufel Home app kan gratis worden gedownload. Er zijn versies voor Android en iOS beschikbaar.

Prijs en beschikbaarheid

De MOTIV HOME is per direct verkrijgbaar in de kleur wit of zwart voor een prijs van 549,99 euro via teufelaudio.nl.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.