logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Test: White Claw Mango Hard Seltzer

Zoek jij nog een verfrissend drankje voor de zomer? Laat mij je dan even vertellen over het fenomeen Hard Seltzer. Ik denk dat ik dat het beste kan omschrijven als bruisend bronwater met een vleug alcohol (4-6%), waaraan een fruitig smaakje is toegevoegd. Perfect als afsluiter voor een verhitte zomerdag, heerlijk bij een BBQ of een borrel op het strand. Daarbij is het bovendien trending om alleen te werken met natuurlijke smaakstoffen, zoals de White Claw Mango. Deze frisse zomerdrank is een perfecte en verfrissende dorstlesser!

Weinig calorieën

Voor velen een bekende afweging: doordeweeks hard trainen bij een bootcamp, gezond eten en luisteren naar mindfulness podcasts. In het weekend doe je mee aan gluhwalks, apestrolls, ga je naar het terras met je vrienden om vervolgens zondag weer op de racefiets te stappen. Met de zomer in aantocht willen we bewust blijven leven, maar ook alle bijzondere ervaringen met onze vrienden meepakken. Hard Seltzer biedt de uitkomst: 95 calorieën per blikje versus bier of wijn. Dat is ongeveer slechts 30 calorieën per 100 ml! En met de nieuwe zomerse smaak Mango heb je met White Claw je ultieme zomerdrankje gevonden. Genieten van de zon met drankjes, vrienden en muziek: zo komen we de zomer wel door.

Stoere drank

Nu zul je denken: water met alcohol… daar is weinig stoers aan? Maar dat is zeker niet zo. Het is echt wel een smaak waar je aan moet wennen. Bruisend bronwater heeft natuurlijk al een bittertje van zichzelf. Het heerlijke bruisende verfrist je mond in een handomdraai en de subtiele fruitsmaak neigt eerder naar ‘infused’ dan dat je een mierzoete ervaring beleeft. Bovendien is het pluspunt van de weinige calorieën overduidelijk aanwezig. Een lekkere buzz voor een onbezorgd genietmoment – dat is wat Hard Seltzer je belooft. Dankzij het lage alcoholpercentage kun je er langer (en meer) van genieten dan bijvoorbeeld van bier of van mixdrankjes.


Recensie over White Claw Hard Seltzer Mango

White Claw bevat 95 calorieën per 330ml en 4,5% alcohol en is beschikbaar in vier smaken: Raspberry, Lime, Black Cherry en Mango. De nieuwe smaak Mango is een goede dorstlesser en heeft een subtiel zoetje, zonder zijn dorstlessende kwaliteiten te verliezen. De smaak is wereldwijd een hit (nr. 2 in US & Canada en nr. 1 in Australië) door de zomerse smaak. White Claw is onder andere verkrijgbaar bij retailers zoals Albert Heijn, Jumbo, Deen & Vomar.

Score: 8


Informatie

White Claw Hard Seltzer Mango
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 2.49 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.