logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Test: Treaclemoon Fragrance Mist


Ben jij al klaar voor de zomer? Met het wisselvallige weer van deze lente kan ik eerlijk gezegd alle hulp gebruiken. Gelukkig is die hulp altijd wel binnen handbereik. Soms is een vrolijk gezicht, zomerse muziek of een lekkere salade al genoeg, maar met de nieuwe Treaclemoon fragrance mists wordt het nog makkelijker! Alleen al van de verpakkingen wordt je al vrolijk… en dan heb je ze nog niet eens geroken!

Wat is een fragrance mist?

Een fragrance mist, ook wel bekend als body spray of body mist, is een licht geparfumeerde spray die je op je lichaam sprayt en zorgt voor een subtiele geur. Het is minder heftig dan een normale parfum en is vaak ook wat wateriger. Deze mists zijn dan ook bedoeld om de huid lichtjes te parfumeren zonder overweldigend te zijn, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik of voor een snelle oppepper door de dag heen. Je kunt ze trouwens ook gebruiken voor op je haar of kleding. Spray deze vloeistof op ongeveer 15 centimeter van je huid, haar of kleding. Voor een extra verfrissend effect bewaar je het flesje in de koelkast! Treaclemoon introduceert dit jaar twee varianten: Sunny Brazilian Love en Frosted Candy Angels.

Het positieve van Treaclemoon

Voor ik begin met een omschrijving van de nieuwe smaken, even aandacht op het merk Treaclemoon: zij zijn namelijk heerlijk begaan met mens en milieu. Al hun producten zijn 100% PETA goedgekeurd, dierproefvrij en vegan. De verpakkingen zijn gemaakt van prevented ocean plastic en de ingrediënten zijn allen van natuurlijke afkomst.

Treaclemoon Fragrance Mist Sunny Brazilian Love

Sunny Brazilian Love was al langer een geur in het assortiment van Treaclemoon: een geur die geliefd was en die mensen langer bij zich wilden dragen. En weet je? Met zo’n Fragrance Mist is dat dus mogelijk! Zo verspreid je die subtiele zoete geur van romige kokosnoot en witte bloemen (hoewel ik dat wel een vage omschrijving vind… welke witte bloemen?). Een warme muskusgeur maken hem iets minder zoet en als je goed ruikt, pik je een frisse toets van rood fruit op. Een heerlijke geur: naast amandel is kokos echt mijn favoriete geur!

Treaclemoon Fragrance Mist Frosted Candy Angel

Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik van Frosted Candy Angel moest verwachten. Mierzoet, misschien: als het al ‘snoep’ en ‘glazuur’ in de naam heeft zitten? En hoewel het zeker een zoete geur is, is het gelukkig niet zo’n mierzoete beleving als de naam goed vermoeden. Hij is eerder fruitig zoet: de smaken van zoete peer en aardbei komen goed naar voren, met daar doorheen de geur van verse suikerspin (die dan weer een warme caramel toevoegt). Hoewel de Sunny Brazilian Love mijn favoriet is van deze geuren, is deze ook verrassend lekker.


Ga direct naar Treaclemoon Fragrance Mist op BOL.com.

Recensie over Treaclemoon Fragrance Mist

CooleSuggesties topper

Deze fragrance mists zijn heerlijke pick-me-ups die je de hele dag door kunt gebruiken. Spray hem direct op je lichaam of op je kleren en je verspreid een heerlijk subtiele geur die iedereen in je omgeving meteen een stukje vrolijker maakt. Mijn favoriet is de Sunny Brazilian Love, maar vooral omdat ik de geur van kokos onweerstaanbaar vind.

Score: 9


Informatie

Treaclemoon Fragrance Mist
Adviesprijs: 7.99 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.