logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Test: Brabantia Sinkstyle


En opgeruimd huis is een fijn huis, dat is een beetje ons credo. Niet dat ons huis er zo steriel en kaal uitziet, natuurlijk niet, maar je zult vast begrijpen dat het soms chaotisch en rommelig aanvoelt als er te veel spullen in huis rondzwerven. Brabantia introduceerde daarom een nieuwe SinkStyle collectie, om je keuken op orde te maken.

6 SinkStyle tools

De nieuwe SinkStyle collectie bestaat uit 6 onderdelen, die je met elkaar kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een Zeepdispenser of een Afwasmiddeldispenser Knijpfles, maar je kunt ook kiezen voor een Organiser en Afdruipbak. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in Mineral Infinite Grey en Mineral Fresh White, waardoor ze in ieder interieur passen.

Compact zeepstation

Wij ontvingen een SinkStyle Zeepdispenser, SinkStyle Afwasmiddeldispenser Knijpfles en een compact metalen schaaltje met structuurlak om ze op weg te zetten. Dat schaaltje is ook verkrijgbaar in een verlengde variant, met een afdruipdeel erin verwerkt, maar ik vond het compacte karakter van deze set aantrekkelijk. Vooral omdat beide dispensers netjes op hun plek blijven staan en ook echt een plek hebben, oogt het minder rommelig: je hebt immers maar één item op het aanrecht staan, in plaats van twee losse items.

Brabantia SinkStyle afwasmiddeldispenser

De SinkStyle zeepdispenser is natuurlijk een bekende uit het assortiment van Brabantia, maar nu nieuw vormgegeven. Je vult een glazen potje met zeep, zet daar de indrukbare bovenkant op en je bent klaar om te gaan. Mensen met wat grote handen kunnen hem zelfs met één hand bedienen, waarbij je met één druk op het pompje een fijne hoeveelheid zeep in je handen krijgt. De afwasmiddeldispenser was een leuke verrassing. Deze siliconen fles kan 200ml afwasmiddel bevatten en zet je met de opening omhoog neer. Heb je afwasmidden nodig? Dan pak je de fles, houd je ‘m op de kop en knijp je er in. Er spuit dan een vrij krachtige straal afwasmiddel uit, waarbij onze ervaring leert dat één kneepje genoeg is – zelfs voor een vieze vaat. Het nadeel? Ik poets mijn bril ook vaak met afwasmiddel… een paar drupjes eruit laten lopen is nagenoeg onmogelijk. De originele fles staat dus wel binnen handbereik voor dat klusje, maar netjes ín het keukenkastje.


Ga direct naar Brabantia SinkStyle aanrechtaccessoires op BOL.com.

Recensie over Brabantia SinkStyle aanrechtaccessoires

CooleSuggesties topper

Houd jij ook van een opgeruimd huis? Met de Brabantia SinkStyle collectie heb je alle belangrijke spullen binnen handbereik, zonder in te boeten op orde en rust op het aanrecht. Vooral het kleine plateau, waar zowel de zeepdispenser als de afwasmiddeldispenser op passen draagt hieraan bij. Van beide dispensers was de flexibele afwasmiddeldispenser de leukste verrassing: door een kneep in de fles heb je een mooie dosering afwasmiddel! Ervaring wijst uit dat je de fles ook netjes leeg kunt maken voor je hem opnieuw bijvult, wat altijd een goed idee is. Beide dispensers voelen degelijk, zien er netjes uit en werken precies zoals je het verwacht. De 5 jaar garantie laten zien dat ook Brabantia er vertrouwen in heeft. En wil je iets anders of gaan ze na jaren toch stuk? Dan zijn ze voor 96% recyclebaar!

Score: 9


Informatie

Brabantia SinkStyle aanrechtaccessoires
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 44.95 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.