logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wat een telefoonhoes zegt over je karakter


Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet binnen handbereik. Dat zegt al veel over jou persoonlijk: niet alleen of je een Apple of Android toestel hebt, maar ook het model doet er zeker toe. Loop je met de nieuwste versie, of voldoet een ouder exemplaar nog prima? Welke apps gebruik je op je smartphone, gebruik je hem om te fotograferen of te filmen en ga zo maar door. Natuurlijk zien de meeste mensen niet direct welk merk en type smartphone je hebt. Logisch, je gebruikt waarschijnlijk een hoesje om je dure accessoire te beschermen. Maar ook daaruit valt veel op te maken: Je smartphonehoesje zegt ontzettend veel over jouw karakter. Laten we eens een paar modellen bekijken. De hoesjes hieronder zijn afkomstig van hoesjesdirect.nl, waar je terecht kunt voor hoesjes in alle soorten en maten. Voor het gemak gebruik ik bovendien hoesjes voor de nieuwe iPhone 11 Pro.

Zakelijk vernuft

Wil je wat zakelijk en serieus voor de dag komen, dan zijn bookcase telefoonhoesjes de meest ideale manier om voor de dag te komen. Het ziet er serieus en volwassen uit, waarbij anderen bovendien niet afgeleid worden door berichten die op het scherm verschijnen. Een lederen variant zoals deze Mobigear Retro Cowhide Bookcase ziet er bovendien nog wat stoerder en robuust uit, waarbij je de kleur kunt aanpassen om beter bij jouw stijl te passen. Als bonus heb je aan de binnenkant van het hoesje de mogelijkheid om kleine accessoires op te bergen, zoals betaalpassen, je openbaar vervoerkaart en natuurlijk een aantal visitekaartjes.

Stoer uit onverwoestbaar

Ben jij zo iemand die regelmatig in zeven sloten tegelijk loopt, je telefoon regelmatig van de tafel duwt of je telefoon in een rugzak steekt, die je vervolgens zomaar in een hoek gegooid? Dan heb je waarschijnlijk veel plezier van een robuust hoesje, dat je telefoon beschermt tegen vallen en stoten. Er zijn een aantal merken die bijzonder goed zijn in deze situatie, maar wijzelf zijn ontzettend te spreken over de hoesjes van Catalyst, zoals de Catalyst Impact Protection Case. Hiermee is je telefoon bestand tegen vallen van tot wel 2 meter hoogte! Wil je een hoesje waarbij ook je scherm afgedicht is? Ook daar heeft Catalyst goede oplossingen voor. Naast deze vrij neutrale uitvoeringen zijn er ook hoesjes van bijvoorbeeld UAG of RhinoShield die een meer uitgesproken armylook hebben.

Stijlvol en trendy

Het kan natuurlijk ook zijn dat je juist gaat voor een uitgesproken hoesje, waarbij je vooral let op de vormgeving. Daarbij kun je ervoor kiezen om een hoesje zelf te ontwerpen, waarbij je gebruik kunt maken van eigen foto’s of illustraties. Ben je niet zo creatief, of maak je liever gebruik van een bestaand ontwerp? Dan zijn er meer dan genoeg opties om een hoesje te kiezen in iedere gewenste kleur of motief die je maar kunt bedenken! Zelf vind ik retro thema’s ontzettend gaaf, zoals dit hoesje met een houtmotief van Woodcessoires. Lekker contrasterend met een super hippe en high tech iPhone 11 pro, niet?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.