logo-liggend-wit-donkerblauw

Bereid je voor op het volgende gevecht met TEKKEN 8


Ben jij klaar voor een felle strijd in de arena met jouw favoriete vechtersbazen? Dan zul je vast uitkijken naar de release van TEKKEN 8 op 26 januari 2024. Dan brengt Bandai Namco Europe de game exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. Deze vechtgame moet de meest visueel verbluffende game in de serie ooit worden. En… het belooft ook een nieuwe benadering van het spelen van vechtgames, met een nieuw agressief vechtsysteem dat aanvallende tactieken beloont en spectaculaire gevechten oplevert.

TEKKEN 8 is nu beschikbaar voor preorder in de Standard, Deluxe en Ultimate Edition.

Games koop je online bij:

Arcade Quest

TEKKEN 8 krijgt een compleet nieuw speltype: Arcade Quest. Deze single-player modus is het het ultieme oefenterrein en gebruikt de roots van de franchise om je vaardigheden bij te schaven. Je kunt hier je eigen avatar maken en aanpassen en verschillende arcades ‘bezoeken’. Door hieraan deel te nemen kun je jouw speelwijze verbeteren en nieuwe technieken aanleren. Naarmate je verder komt in het verhaal, kun jij je samen met je avatar blijven ontwikkelen en sterker worden om zo steeds moeilijkere tegenstanders het hoofd te bieden.

Bekijk de trailer van Tekken 8

Nieuwe personages

In de trailer zie je een aantal personages voorbijkomen. In totaal zijn er 32 speelbare karakters, waaronder een aantal vertrouwde gezichten als Kuma, Leo, Shaheen, Steve, Dragunov en Yoshimitsu, die hun bijgewerkte looks en moves laten zien. Alle personages in TEKKEN 8 hebben verregaande aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om de kleuren van elk onderdeel en de grootte en positie van accessoires te veranderen. Op die manier kun jij je eigen stijl laten zien en je favoriete personages een persoonlijke flair meegeven.

TEKKEN 8 versies

TEKKEN 8 is nu beschikbaar voor preorder in Standard, Deluxe en Ultimate Edition. Preorders voor de Standard Edition bevatten het basisspel, zodra dit beschikbaar is, en geven spelers de Paul Phoenix-set als Avatar-kostuum. PlayStation 5-spelers ontvangen de Avatar-skins Mokujin en Testujin. De Deluxe Edition bevat alle standaarditems en de Playable Character Year 1 Pass, waarmee je vier personages vrijspeelt die na de lancering van de game zijn uitgebracht, evenals de Kinjin Avatar-skin. Het bevat ook het Gold Suit Pack met speelbare personagekostuums voor alle 32 personages, waarmee spelers bling kunnen toevoegen aan hun gevechten. De Ultimate Edition bevat alle content en bonussen van de Deluxe Edition, samen met Avatar skins voor Kazuya, Jin en Jun en 32 patronen van klassieke TEKKEN T-shirt sets voor spelers om hun avatars te personaliseren en wellicht herinneringen uit het verleden van deze legendarische franchise te herbeleven.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.