logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Documentaireserie over techmiljardair Elon Musk

Op 5 januari gaat The Elon Musk Show in première op Viaplay. Een nieuwe driedelige Viaplay- documentaireserie die Musk volgt vanaf zijn jeugd in Zuid-Afrika tot zijn leven vandaag de dag als controversiële miljardair. Wie is Elon Musk, de techmiljardair die zowel Tesla als SpaceX heeft opgericht? De documentairemakers hebben gesproken met familieleden, werknemers, goede vrienden, en zelfs zijn vijanden, om daar achter te komen.

Het leven van Elon Musk

De driedelige documentaireserie is vlak voor de overname van Twitter opgenomen. Aan de hand van uitgebreid beeldmateriaal uit het leven van Elon Musk gaat deze documentaireserie in op de cruciale momenten van Musk zijn carrière. Van zijn eerste tech-start-up tot het ontstaan van Tesla en SpaceX.


“Elon Musk is misschien wel een van de meest besproken mensen in de wereld op dit moment en het is dan ook een perfect moment om onze kijkers de mogelijkheid te kunnen bieden om de man achter het succes te leren kennen via deze Viaplay-documentaireserie.”

Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer bij Viaplay Group

Bekijk de trailer van de docuserie The Elon Musk Show

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.