De tofste tech suggesties voor je interieur


Zoek je toffe features om je huis niet alleen slimmer en meer high-tech, maar ook mooier te maken? Wij hebben een paar toffe suggesties voor je op een rij gezet!

LG Objet tv

Een televisietoestel is een doorn in het oog van liefhebbers van een stijlvol interieur. Met de LG Objet TV is dat geen issue. De LG Objet is een middenweg tussen een trendy meubel en een high end OLED EVO-paneel televisie van 65-inch. De cover van kvadrat-stof gaat met één druk op de knop automatisch naar beneden. Naast de superieure beeldkwaliteit beschikt de Objet ook over een 80 Watt geluidssysteem, waardoor je het gevoel krijgt te kijken vanuit de bioscoop.

Ga direct naar:


Netgear Meural Canvas II

Voor de kunstliefhebbers, fotofanaten en NFT verzamelaars heeft NETGEAR de perfecte premium accessoire, namelijk het Meural Canvas ll. Dit digitale canvas toont jouw kunstwerken en foto’s. Daarnaast toont de Meural in een handomdraai NFT’s door het aan te sluiten op je MetaMask Wallet en te uploaden via de Meural app. Zo vul je tijdens deze donkere dagen je huis met mooie herinneringen of jouw favoriete kunstwerken uit de eindeloze digitale kunstbibliotheek van NETGEAR.

Ga direct naar:


Netgear Orbi RBKE963

Het hele huishouden werkt en studeert tegenwoordig veel thuis, ook worden favoriete series en muziek volop gestreamd. Door het vele aantal (slimme) apparaten dat verbonden is met hetzelfde netwerk, wordt het huidige WiFi-netwerk echter snel(ler) overbelast en daardoor trager of onstabiel. NETGEAR heeft hier een premium oplossing voor bedacht namelijk de Orbi RBKE963. Doordat hij 16 gelijktijdige WiFi-streams ondersteunt, kan je zonder haperingen streamen, gamen en internetten in het gehele huis. Nog een leuke plus, deze mega snelle router staat ook nog eens mooi in je interieur.

Ga direct naar:


Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Op zoek naar een luchtreiniger die ook nog eens verkoeling biedt bij warmer weer? Dan is de Dyson Purifier Formaldehyde perfect voor jou! Deze luchtreiniger controleert met drie sensoren automatisch de luchtkwaliteit en verwijdert gassen en ultrafijne deeltjes in de ruimte om je zo te verkoelen met gereinigde lucht.

Ga direct naar:


Luxaflex PowerView Automation

Er is niks zo lekker om vanuit bed je raambekleding open te kunnen doen, zodat je nog even kan blijven liggen. Daarom kunnen de collecties van Luxaflex® worden bediend met PowerView® Automation, een draadloos smarthome-systeem waarmee je alle raambekleding op afstand bedient via een Pebble®, spraakbesturing of de gebruiksvriendelijke app. Wist je dat je PowerView® kunt koppelen aan je slimme thermostaat? Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming uit gaat en de slimme gordijnen omlaag bewegen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.