logo-liggend-wit-donkerblauw

Teaser en trailer van Supernova


tamar van den dop

SUPERNOVA vertelt het verhaal van de jonge Meis, die met haar ouders en haar oma in de bocht van de weg woont. Zij droomt van een groot en meeslepend leven, maar het enige wat er gebeurt is het wachten tot de volgende auto de bocht mist en de gevel van het huis ramt. De film gaat over een meisje en haar zoektocht naar haar seksuele identiteit en haar dromen, over een familie die wacht op het onvermijdelijke.

De opnames zijn nog in volle gang, maar er is al een leuke teaser gemonteerd met hierin wat backstage beelden en een kort interviewtje met Gaite Jansen. De opnames duren nog tot half september, en Wild Bunch zal SUPERNOVA medio 2013 uitbrengen in de bioscoop.

Het scenario, geschreven door Tamar van den Dop, is gebaseerd op de Vlaamse roman Mijn vader zegt dat wij levens redden van Do van Ranst, winnaar van Vlaamse- en Duitse Jeugdliteratuurprijzen.

“Supernova is een rijk, ontroerend en filmisch verhaal. Het existentiėle van de puberteit, de vraag naar het ontstaan der dingen, het vluchten in fantasieėn en ontluikende seksualiteit. Het hervinden van durf, maar ook het voelen van gemiste kansen en de zucht naar avontuur en de grote stad. Ik wil met ‘Supernova’ een viering op het leven maken, want het geworstel met jezelf en elkaar is vaak ook wat dit leven zo waardevol maakt.”, aldus Tamar van den Dop.

De teaser:

De trailer:

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.