logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

TCL kondigt nieuwe tv’s en soundbars aan

De nieuwe C Series Mini LED en QLED Tv’s van TCL zijn dit voorjaar in Europa verkrijgbaar. TCL heeft geavanceerde display technologieën toegepast in de nieuwste generatie Mini LED QLED tv-modellen om de beste en de meeslependste entertainment ervaring te bieden op grote schermen. TCL legt ook de lat hoger voor de beste audio-ervaringen en onthult een nieuwe reeks soundbars, waaronder de tweede generatie van de bekroonde RAY•DANZ-technologie.

Maak kennis met de nieuwe TCL C Series

In 2022 heeft TCL, gedreven door haar nieuwe slogan Inspire Greatness, gewerkt aan nieuwe slimme Mini LED en QLED Tv’s om connected entertainment aan te bieden via geavanceerde display technologie. In 2022 voegt TCL vier nieuwe modellen toe aan haar reeks C Series modellen om aan de verwachtingen van alle consumenten te voldoen – TCL Mini LED 4K TV C93 Series en C83 Series, TCL QLED 4K TV C73 Series en de C63 Series.

Het beste van TCL’s Mini LED- en QLED-technologie

Sinds 2018 heeft TCL zich gericht op de ontwikkeling van Mini LED technologie en is het bedrijf uitgegroeid tot een ware pionier en een leider in de Mini LED TV industrie. Ook dit jaar heeft TCL, met de ambitie om de topspeler in de Mini LED TV-sector te worden, aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de TCL Mini LED-technologie en in de gloednieuwe Mini LED-modellen uit de C93 series en C83 series die nu een nog betere visuele ervaring bieden aan gebruikers met een hoog en nauwkeurig contrast, minder blooming, een hoge helderheid en een betere uniformiteit.

Op zoek naar coole gadgets?

Een geoptimaliseerde en vloeiendere ervaring voor alle gameliefhebbers

TCL is een zeer actieve speler in de gaming sector en voorziet gamers van hoogwaardige schermen en eindeloze speelmogelijkheden, allemaal om hun game-ervaring te verbeteren. In 2022 gaat TCL nog een stap verder met de nieuwe C-Series door 144Hz verversingssnelheid toe te passen, wat zorgt voor een sneller reactievermogen, scherpere beelden en vloeiendere gameplay. TCL C-Series Tv’s met VRR op 144Hz verversingssnelheid kunnen grotere en hogere frame rate games ondersteunen zonder screen tearing: dynamische verversingssnelheden kunnen zich aanpassen aan de content om soepelere en naadloze gameplay te produceren zoals makers van videogames dat wensen.

Voor gamers is een snel reagerende tv net zo belangrijk als een tv met een goed beeld. Op de TCL C63 Series ervaren gamers dankzij HDMI 2.1 en ALLM automatisch de laagste latency en de beste beeldinstellingen voor gaming.

Serieuze gamers zullen genieten van Game Master Pro op de TCL C93 Series, C83 Series en C73 Series die automatisch extra gaming-functies biedt, met de soepelste actie, de laagste latency en de beste beeldinstellingen voor gaming met HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR en 120Hz VRR ondersteund, een Game Bar en FreeSync Premium.

Een bioscoopervaring bij u thuis met ONKYO geluid en Dolby Atmos

Omdat alles draait om immersion, zijn TCL C-serie Tv’s voorzien van ONKYO sound met Dolby Atmos. ONKYO-luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor een helder en nauwkeurig geluid en zorgen voor een realistischere Dolby Atmos-geluidsbeleving thuis: of het nu gaat om intieme dialogen of een complex geluidslandschap, elk detail komt tot leven in een rijke helderheid en diepte, voor een kristalhelder geluid.

De TCL C93 Series is uitgerust met een hoogwaardig 2.1.2 ONKYO-geluidssysteem met geïntegreerde, naar voren gerichte ONKYO-stereospeaker, een speciale basspeaker en twee verticale upfiring-speakers om van de verticaliteit van Atmos-geluid te genieten.

Aan de andere kant beschikt de TCL C83 Series over een meeslepende 2.1 ONKYO-geluidsoplossing met geïntegreerde ONKYO stereo speakers. Deze serie bevat ook een speciale basspeaker aan de achterkant van de TV voor geluid van bioscoopkwaliteit dat een filmbeleving naar een nieuwe dimensie brengt.

Eindeloos entertainment met Google TV

De volledige nieuwe TCL-serie C-Series Tv’s zijn nu voorzien van Google TV, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen genieten van hun favoriete content (films, programma’s, tv-series, enz.) allemaal op één plek samen met de nieuwste slimme functies ontwikkeld door TCL. Met de ingebouwde Google TV en Google Assistant in de nieuwe C Series Tv’s, opent TCL nu voor alle gebruikers de toegang tot eindeloze entertainment mogelijkheden met het meest geavanceerde Smart TV systeem ooit en biedt het de gebruikers eenvoudige toegang tot hun favoriete inhoud dankzij de geïntegreerde hands-free spraakbediening.

Prachtige beelden op grote televisies

Dankzij de innovatie- en productiemogelijkheden van TCL komt er nu voor alle TCL C- en P-series een 75-inch model op de markt. Om de meeslepende kijkervaring verder te verbeteren, lanceert TCL ook twee 85-inch tv’s (C73 serie en P73 serie), evenals een extra groot 98-inch model voor de C73 serie. Dit jaar zal de C-serie van TCL het middelpunt van home entertainment zijn, met een uitzonderlijke 4K HDR-resolutie.

Een hoogwaardig en elegant randloos ontwerp

TCL heeft de lat voor een stijlvol tv-design altijd hoog gelegd. Het luxueuze gevoel van de nieuwe TCL C-series toont een elegant maar ook functioneel randloos design dat wordt geleverd met een bijpassende metalen standaard. Zonder het frame aan de voorkant bieden deze gloednieuwe modellen een groter beeld

Elk met zijn eigen bijzonderheden om aan alle verwachtingen van de consument te voldoen. De C63 serie heeft een verstelbare standaard met twee standen, zodat u een soundbar kunt plaatsen of deze grote tv thuis op elk oppervlak kunt plaatsen. De C73-, C83- en C93-series zijn voorzien van een elegante metalen centrale standaard die gemakkelijk kan worden geplaatst. Het ultraslanke ontwerp van de nieuwe C83- en C93-series, die bekroond is met de Red Dot Design Award, maakt het niet alleen een elegant stukje vakmanschap, maar ook een duurzaam model dat opgaat in de woonruimte.

Op zoek naar coole gadgets?

Maak kennis met de nieuwe TCL P-series

Om een compleet tv-assortiment met geavanceerde technologie te bieden, lanceert TCL dit voorjaar ook zijn nieuwe P-series met 4K HDR-tv’s met Google TV: de TCL P73-series en P63-series.

Maak kennis met de nieuwe meeslepende TCL-soundbars

TCL zet een grote stap op het gebied van audio met een gloednieuwe reeks meeslepende en innovatieve soundbars die in 2022 gelanceerd zullen worden. Al deze nieuwe producten concentreren zich op de nieuwste technologische innovaties en zijn de perfecte begeleiders van een TCL-televisie. Hierdoor wordt elk luistermoment een moment van totale onderdompeling en ontsnapping.

C935U, de tweede generatie van RAY•DANZ technologie

TCL introduceert de nieuwe TCL C935U Soundbar, winnaar van de Red Dot Design Award: een vlaggenschip op het gebied van 5.1.2 Dolby Atmos-soundbar met draadloze sub woofer, versterkt door RAY•DANZ-technologie, om de Dolby Vision-beeldkwaliteit van TCL-tv’s te evenaren. De exclusieve en bekroonde RAY•DANZ-technologie, met uniek naar achteren gerichte luidsprekers die geluidsgolven naar gebogen akoestische reflectoreenheden bundelen, creëert een breder en homogeen geluidsbeeld (in vergelijking met mainstream soundbars) zonder enige digitale bewerking en zonder afbreuk aan de geluidskwaliteit, helderheid of nauwkeurigheid. Gebruikers zullen genieten van een echte home cinema-ervaring dankzij een extreem breed geluidsbeeld (5 geluidskanalen, 3 up-firing luidsprekers en een draadloze sub woofer) en het Low Latency A/V Sync-systeem. De TCL C935U is eenvoudig aan te sluiten en biedt eindeloos entertainment. Het is de perfecte begeleider voor TCL QLED Series C635 en C735 Tv’s.

P733W, een geavanceerde 3.1-kanaals Soundbar van hoge kwaliteit met draadloze sub woofer

Aangedreven door DTS Virtual X biedt de P733W soundbar met draadloze sub woofer een 3D surround sound om elk detail te horen en elke film, tv-show of afspeellijst om te zetten in een meeslepende en multidimensionale audio-ervaring. Ondertussen zorgt Dolby Audio voor een rijk, helder en krachtig geluid in huis. Dankzij AI-IN kunnen gebruikers het geluid ook aanpassen en optimaliseren, voor in de kamer of een andere omgeving, om een totaal onderdompelingsgevoel te krijgen, door de geluidspositie aan te passen en te kalibreren. Met de Bass Boost-functie voelen ze ook de onmiddellijke boost van de bas met een simpele druk op de knop. Dankzij Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV) kan deze soundbar eenvoudig en draadloos op de tv worden aangesloten met een lage latency. Bovendien kunnen gebruikers dankzij Bluetooth Multi-Connection twee verschillende slimme apparaten tegelijk aansluiten en zonder moeite tussen apparaten schakelen.

C522W, Verbluffend geluid, eenvoudig gemaakt

De nieuwe TCL S522W soundbar biedt een verbluffend en helder geluid dankzij precisie-tuning. Deze soundbar levert geluid zoals een artiest bedoeld heeft, maar ook om een echt meeslepende luisterervaring te delen. Deze soundbar is getest en afgestemd in het bekroonde iLab in België en is ontwikkeld door het interne team van TCL dat beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van geluid en akoestische ervaringen. Uitgerust met een 2.1-kanaals soundbar-systeem met sub woofer, is de TCL S522W voorbestemd om de entertainmentervaring te verbeteren met ruimte vullend en verbluffend geluid. Hij wordt geleverd met drie verschillende luisterstanden (Film, Muziek en Nieuws). De soundbar is uitgerust met Bluetooth voor eenvoudig draadloos streamen, zodat gebruikers op elk moment hun favoriete muziek kunnen streamen door hun smartapparaat erop aan te sluiten. Ze kunnen ook kiezen voor plaatsing aan de muur of op een tv-meubel. Bovendien kunnen ze de soundbar bedienen met een eenvoudige soundbar-afstandsbediening of hun TCL Tv-afstandsbediening voor eenvoudig gebruik en minder rommel.

*Opmerking: sommige functies kunnen afhankelijk zijn van de schermgrootte of van het land

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.