logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tanden poetsen als een superheld met de Oral-B Magic Timer app


IMG_9302

Jezelf goed verzorgen is ontzettend belangrijk. En dan bedoel ik niet alleen dat je er goed gekleed bijloopt, of dat je haar goed zit: je moet jezelf ook lichamelijk goed verzorgen. Regelmatig douchen of in bad, en een paar keer per dat je tanden poetsen. Wat – een paar keer? Jazeker! Eigenlijk na ieder eetmoment, aldus de tandarts, maar probeer het bij twee keer te houden: na het ontbijt en na het avondeten, bijvoorbeeld voor je naar bed gaat. Want doe je dat niet, dan krijg je een slechte adem en gaatjes in je tanden. Dat wil je niet hebben!

Tanden poetsen is saai

Helaas is tanden poetsen gewoon saai. Twee minuten met zo’n borstel door je mond wroeten… daar wordt je niet blij van. Ik kan me goed voorstellen dat je aandacht dan snel afdwaalt naar leukere dingen, zoals een leuke game, een televisieprogramma of een leuke grap die je hebt gehoord. Jammer voor je tanden, want door die gebrekkige aandacht zal het van tanden poetsen niet veel terecht komen. Oral-B zorgt gelukkig voor een oplossing. Want heb je een elektrische tandenborstel van Oral-B? Dan moet je echt de Magic Timer app downloaden! Die zorgt er wel voor dat je aandacht bij het poetsen blijft!

IMG_9305

Oral-B-Magic-Timer-app-telefoon-222x300Timer voor je tandenborstel

Met de Magic Timer app kun je jouw tandenborstel scannen. De app past zich daar vervolgens op aan. Heb jij dus een nieuwe opzettandenborstel van De Avengers? Dan verandert de app zich in een heuse Avenger! Voor meisjes zijn er speciale prinsessenplaatjes, je zusje kan dus ook gewoon gebruik maken van deze app. Heb je geen Oral-B tandenborstel? Dan laat de app leuke Disney afbeeldingen zien.

Poetsen als Iron Man

De app laat in vier delen een afbeelding tevoorschijn komen. Ieder deel komt in een halve minuut naar voren en wordt schoongeborsteld door een tandenborstel. Het is de bedoeling dat jij datzelfde deel poetst met je tandenborstel. Zo heb je een halve minuut aandacht voor een deel van je gebit, waarbij je al je tanden hebt gepoetst zodra de app klaar is.

IMG_9306

Speciaal voor kinderen

De app heeft de beste resultaten met de Oral-B Stages Power voor kinderen. Deze elektrische tandenborstel is verkrijgbaar in twee super edities: Avengers en Frozen. Deze populaire superhelden en prinsessen vormen een drempelverlagende fun factor en maken zelfs op lange termijn het tandenpoetsen tot een leuk ochtend- en avondritueel. Een gezond (melk)gebit is voor alle leeftijden van belang. Prettig om te weten: Onderzoeken hebben bewezen dat de Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels tandplak efficiënter verwijderen, én dat ze doeltreffender poetsen in vergelijking met handtandenborstels.

Prijzen en beschikbaarheid

Oral-B Stages Power Avengers/Frozen elektrische tandenborstel vanaf nu beschikbaar voor € 35,50
Oral-B Stages Power Avengers/Frozen 4 borstelkoppen vanaf nu beschikbaar voor € 12,99

Disney Magic Timer App is gratis beschikbaar voor iOS en Android en kan alleen worden gebruikt in combinatie met de Oral-B Stages Power elektrische tandenborstel.

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.