logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Utrecht


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Utrecht, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Amersfoort
Ricake Taartcreaties & meerricake
Deze niet alledaagse taarten zorgen voor een persoonlijke en magische touch bij bruiloften, diverse feestelijke gelegenheden of andere belangrijke gebeurtenissen. Betoverend mooi en persoonlijk is het motto van Ricake. Deze gedecoreerde taarten kunnen helemaal naar wens  gemaakt worden. Ook voor workshops bent u bij Ricake aan het goede adres.

Oudewater
Taart van Marjantaartvanmarjan
Marjans hobby is al jaren het maken en decoreren van taarten, cupcakes en cakepops. De taart wordt gemaakt van een luchtig biscuit. Dit kan eventueel met chocoladesmaak. Daarna wordt de taart naar wens van de klant gevuld. de taart wordt nog afgewerkt met botercreme en marsepein. Cakepops kan je ook bij Marjan bestellen, net als bruidstaarten en cupcakes. Op verzoek kan er ook suikervrije/noten en koemelkvrije taarten of cupcakes gemaakt worden.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.