logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Zuid-Holland

Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Zuid-Holland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Dordrecht
miekiescupcakesMiekie’s cupcakes
In de regio Drechtsteden kan je bij Miekie’s cupcakes terecht voor de lekkerste en mooiste cupcakes en taarten. Het mooie is dat je zelf helemaal je cupcake kunt samenstellen. Met een toef botercreme, of juist bekleed met fondant. Een extra aroma aan de cake toevoegen of een vulling in de cupcake, zelfs dat kan. Kinderfeestje? Miekies cupcakes komt naar jou toe om tijdens een workshop samen met de kinderen cupcakes te versieren.

Den Haag
Cake Company
Wanneer je voor Cake Company kiest dan kies je voor eindeloze mogelijkheden. Je krijgt een persoonlijke taart en er is veel keuze in smaken. Elke taart die ze bij Cake Company maken, heeft als doel dat hij jaren later nog herinnert wordt! Pas dan was de taart speciaal.

Vlaardingen
Top Taarten
Bij Top Taarten in Vlaardingen kan je terecht voor lekkere taart, cupcakes, koekjes, schuimlolly’s en overige traktaties. Heb je zelf een voorbeeld, dan kan daar altijd op ingespeeld worden. Top Taarten maakt haar lekkere creaties zowel voor particulieren als voor bedrijven.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.