logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Zeeland


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Zeeland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

’s Gravenpolder
Made by Ienke
Bij Made by Ienke kan je terecht voor originele, heerlijke taarten. Sinds 2008 maakt Ienke al taarten op bestelling. Je kan er terecht voor  (trouw)taarten, cupcakes en koekjes, maar om het origineel te houden is geen een taart hetzelfde! Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan, dan kan je een leuke workshop volgen. Of eventueel een kinderfeestje geven.

zoetgoedtaartenVlissingen Zoet Goed Taarten Wij maken gebak op maat, voor elke gelegenheid. Te denken aan verjaardag, bruiloft, geboortefeest, jubileum of welke andere reden dan ook om uw feest of bijeenkomst compleet te maken met mooi en lekker gebak. Naast onze taarten en cupcakes verzorgen wij ook ander gebak zoals koekjes, macarons, petit glacee, pushcakes en petir fours. Of wat dacht u van een prachtige Sweet Table met een combinatie van al dit lekkers?! Ook bent u voor workshops bij ons aan het juiste adres!

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.