logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Noord-Brabant


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Noord-Brabant, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Breda
acupofcake
a Cup of Cake
In Breda zit de zoete Boetiek van a Cup of Cake. Hier kan je direct de cupcakes kopen. Bestellen gaat via de site en ze bezorgen door heel Nederland. Als je dan toch via internet besteld, ontwerp dan je eigen cupcake in “studio cupcake”. Echt een aanrader! Cadeau nodig? Denk eens aan “a Bouquet of Cake”, daar kan je mee voor de dag komen!

Helmond
Miruna’s Cakes
Een plek voor speciale taarten en andere lekkernijen in de regio Eindhoven & Helmond. Er zijn vele mogelijkheden, van klein gebak, cupcakes en koekjes tot themataarten en bruidstaarten. Iedere taart wordt samen ontworpen en krijgt daardoor een totaal eigen karakter, uiteindelijk is geen enkele taart gelijk! Wilt je een leuke en creatieve vriendinnendag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje organiseren? Dan zit je goed bij de workshops van Miruna’s Cakes.

Zeeland
Taarten van Kris
Bij Taarten van Kris kan je terecht voor een taart voor elke gelegenheid, of het nu een simpele, originele of een exclusieve taart moet zijn. Naast de verjaardagstaarten bieden ze ook lettertaarten, bruidstaarten en geboortetaarten aan. Kortom, voor elk feest kan Taarten van Kris een geschikte taart maken. Maar ook cupcakes en petitfours voor bijvoorbeeld kindertraktaties.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.