logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Overijssel


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Overijssel, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Azelo
Taart enzo
Bij Taart & Zo maken ze taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. Niet alleen voor verjaardagen maar ook voor feestdagen, huwelijk, zwangerschap, geboortes, babyshowers en meer. Wanneer je bij Taart & Zo een taart besteld weet je zeker dat je een unieke taart krijgt die met veel liefde voor je gemaakt is. Naast taarten maken ze ook cupcakes, cake-pops en push-up cakes. Ook zoete tafels en sweet tea’s horen in het rijtje van zoete specialiteiten thuis.

Enschede
Jolien’s taartfeest
Bij Jolien’s taartfeest zijn er in smaak en decoratie veel verschillende mogelijkheden. Wil je de taart bijvoorbeeld met fondant of marsepein bekleed hebben? Of misschien wel met buttercream icing of royal icing? De taarten zin standaard gemaakt van vanille biscuit en krijgen 2 smaken vulling (vanille creme en aardbeien confituur). Maar wil je liever een red velvet of chocolade biscuit, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Net zoals er een ruime keuze is uit verschillende soorten vullingen.

Zwolle
The Cupcake Point cupcakepoint
Sinds enkele jaren maken wij cupcakes met bijzondere decoraties en in heerlijke smaken. De cupcakes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met pure ingrediënten. Met cupcakes zet je eens iets anders op tafel dan de gebruikelijke verjaardagsgebak of de standaard bruidstaart. Ga je trouwen of wil je op een bijzondere manier je vrijgezellenfeest of je verjaardag vieren, dan passen cupcakes daar perfect bij.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.