logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Noord-Holland


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Noord-Holland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Amsterdam
Juffrouw Cake juffrouwcake
Voor de lekkerste taarten en cupcakes ga je naar Juffrouw Cake! Het assortiment is erg divers. Heerlijke cupcakes, mini-cupcakes en taarten of wat dacht je van een potje stroopwafelcake? Leuke orginele cadeau’s bestel je dus ook bij juffrouw Cake. Bestellingen worden uiteraard vers gemaakt en worden door heel Nederland bezorgd.

Purmerend
Made by Lianny
Lianny’s specialiteit is het vervaardigen van originele en exclusieve taarten voor verschillende gelegenheden. Denk je bijvoorbeeld aan babytaarten, kindertaarten, bruidstaarten, verjaardagstaarten, jubileumtaarten, bedrijfstaarten of een taart voor de feestdagen! Of wens je een taart met een speciaal thema? Lianny laat graag haar creativiteit de vrije loop en verwerkt dit met passie in alle opdrachten.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.