logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Gelderland


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Gelderland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

Arnhem
Droomtaarten
Wij maken, droombruidstaarten, droomkindertaarten en droomfeesttaarten voor alle gelegenheden, speciaal op maat. Laat je verrassen door creativiteit en de eindeloze mogelijkheden. Je kan zelf de kleuren, de smaken en de decoratie kiezen. Wil je zelf leren hoe je al deze prachtige heerlijkheden kunt maken? Kom dan eens een van onze gezellige workshops volgen.

taarten van guusjeBeuningen
Taarten van Guusje
Het adres voor mooie en lekkere taarten.  Guusje staat graag in de keuken om de heerlijkste traktaties te bakken en te maken. Zo kan ze anderen mee laten genieten van wat ze maakt. Bij taarten van Guusje kun je niet alleen terecht om taarten, cupcakes of cakepops te bestellen. Je kunt ze ook nog eens leren zelf te maken in een workshop of tijdens een kinderfeestje. Taarten van Guusje is een aanrader voor mooie én lekkere taarten!

Wijchen
Zoetetaart
Binnenkort een verjaardag, bruiloft, feestje of andere speciale gelegenheid? Dit vier je natuurlijk met een bijzondere en persoonlijke taart! Zoetetaart is daarvoor het adres in de regio Nijmegen. Je kan er terecht voor luxe taarten, cupcakes en overheerlijk gebak. En alles is natuurlijk naar jouw wens op maat gemaakt. Daarbij is het bij zoetetaart ook mogelijk om workshops taarten en cupcakes decoreren te volgen.

jacobinesbakeartHarderwijk/ Ermelo/Putten/Nunspeet
Jacobines bakeart
Wilt u wel eens iets anders dan een slagroomtaart? Maar wilt u niet te veel betalen en het leuk houden? Zoek dan niet verder. Op dit adres kan u de lekkerste en origineelste taarten bestellen voor elke gelegenheid. Of u nou jarig bent, gaat trouwen, een babyshower organiseert of iemand wil verrassen, er is altijd een taart die bij u feest past! Wilt u gegarandeerd zijn van een verbaasde blik van de ontvanger? Dan zit u hier goed.
Wilt u misschien met het feest een workshop volgen, dan zit dit ook bij de mogelijkheden. Dus wacht niet, maar bezoek de pagina voor foto’s en veel meer informatie!

 

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.