logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Friesland


Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Friesland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

zoetmettaart

Bergum
Zoet!
Vanwege alle zoete kleuren, bijzondere producten en heerlijke geuren van vers gebakken taart en cupcakes, wordt deze winkel ervaren als een heerlijke omgeving waar met name blije gezichten te zien zijn! Zoet! staat voor kwaliteit! Alle taarten, cupcakes en koekjes worden vers in eigen winkel gebakken. Ook kan je bij ons terecht voor workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en een teamdag “taart & coaching”.

detaartentuin

Wolvega
De taartentuin
Op zoek naar een originele, unieke maar vooral heerlijke taart? De Taartentuin in Wolvega is je graag van dienst! Het is steeds weer een uitdaging te kunnen maken waar de klant om vraagt. Achteraf horen dat de taart zo in de smaak viel en bovenal heerlijk was, is iedere keer weer goed te horen! Verder kun je bij de taartentuin ook workshops volgen (ook kinderfeestjes).

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.