logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Flevoland

Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Flevoland, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

carstaart-cake-by-chantelle
maakeentaart.nl

Ens
Cake by Chantelle
Wij zijn gespecialiseerd in decoratieve cupcakes, taarten en patisserie voor bruiloften, verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Onze liefde voor cupcakes, taarten en luxe patisserie vind je terug in de handgemaakte en vaak voor speciale gelegenheden ontworpen creaties. Voor luxe patisserie taarten, gebakjes en luxe bonbons kun je op de site van Chantelles Kitchen terecht.

Almere Buiten

Maak een taart
Bij Maak een taart kom je terecht bij Saskia Huisman. Ze heeft verschillende cursussen en opleidingen gevolgd zodat ze van haar passie (voor taarten) in 2006 een eigen bedrijf kon starten. Naast taarten op bestelling worden er workshops gegeven. Saskia vind het belangrijk dat een mooie taart ook lekker is. Op haar site vind je daarom ook lekkere recepten, en tips en trucs zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan om een mooie strakke taart te maken. 

jacobinesbakeart

Zeewolde
Jacobines bakeart
Wilt u wel eens iets anders dan een slagroomtaart? Maar wilt u niet te veel betalen en het leuk houden? Zoek dan niet verder. Op dit adres kan u de lekkerste en origineelste taarten bestellen voor elke gelegenheid. Of u nou jarig bent, gaat trouwen, een babyshower organiseert of iemand wil verrassen, er is altijd een taart die bij u feest past! Wilt u gegarandeerd zijn van een verbaasde blik van de ontvanger? Dan zit u hier goed.
Wilt u misschien met het feest een workshop volgen, dan zit dit ook bij de mogelijkheden. Dus wacht niet, maar bezoek de pagina voor foto’s en veel meer informatie!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.