logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Taarten en cupcakes bestellen in Drenthe

Al genoeg drukte met het organiseren van de verjaardag? Bestel de lekkerste taarten en cupcakes online! Voor iedere gelegenheid is wel een taart te bestellen en anders kan er vaak een taart op maat gemaakt worden. Je hebt de keuze, liever een fototaart of toch die mooi gedecoreerde cupcakes? Hieronder staan websites van bedrijven uit Drenthe, waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van al dat lekkers.

sunnycakes RegenboogtaartAssen
SunnycakeS
SunnycakeS is een klein bedrijfje, die het leuk vindt om voor speciale momenten een unieke taart, cupcakes en/of cakepops te maken. SunnycakeS maakt daarom nooit een taart een tweede keer precies hetzelfde. Alles wordt naar de wensen van de ontvanger gemaakt en is daarom uniek. SunnycakeS verzorgt ook workshops.

Rolderwolde
CreaSTea
Sjoerdina en Tea zijn twee vriendinnen met een gezamelijke hobby, het maken van taarten & cupcakes. Ze maken unieke kindertaarten, stapeltaarten en ook hele mooie bruidstaarten. Naast het maken van taarten & cupcakes geven ze ook workshops. In de workshops leren ze je hoe je een taart of cupcake naar eigen stijl kunt bekleden.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.