logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Swing de pan uit met de Bigben Karaoke Robot


Zing jij ook graag mee met muziek? Ik wel. Het liefst zo hard mogelijk. Jammer genoeg is niet iedereen daar van gediend, mijn zangtalent is nog lang niet Voice-waardig, maar toch vind ik het jammer dat ik mijn eigen liedjes niet kan terughoren. Het klinkt toch anders, als je jezelf terughoort! Gelukkig hebben we nu een robot in huis die me daarmee helpt. De Bigben Karaoke Robot.

Karaoke robot

Een Karaoke Robot? Dat klinkt alsof je zelf niet veel meer hoeft te zingen. Niets is minder waar: de naam verwijst alleen naar de grappige vormgeving van de radio. En de functies, want de high-tech features van deze radio zijn erg indrukwekkend. Tot op bepaalde hoogte, maar daar kom ik dadelijk wel op. De Bigben Karaoke Robot is voorzien van twee microfoons, die je stem meteen meesturen met de muziek die je hoort. Je hoort jezelf dus direct op de radio. Ook heeft de Bigben karaoke robot de mogelijkheid om je zang-skills op te nemen, zodat je jouw liedjes later nog eens terug kunt luisteren – met een koptelefoon, als je dat liever hebt. Via een USB-kabel kun je jouw opgenomen liedjes zelfs kopiëren naar een computer, zodat je ze daar kunt beluisteren!

Functies

Je kunt meezingen via de ingebouwde FM radio, maar ook via liedjes die je via je computer op het interne geheugen zet (de Karaoke Robot heeft 1 GB aan opslag, goed voor ongeveer 8 uur muziek) of via een USB-stick waar je muziek op zet. Je kunt zelfs muziek afspelen vanaf een mp3-speler of smartphone, als je die verbind met een standaard 3,5mm jack plug. Je weet wel: een kabeltje met een standaard koptelefoonstekkertje aan allebei de uiteinden. De twee ‘ogen’ van de robot zijn de speakers. Best klein, en door de kunststof behuizing is de geluidskwaliteit niet briljant, maar wel goed genoeg voor de compacte behuizing. De robot kan trouwens wel tegen een stootje, hij is goed kind-proof. Het nadeel? De Bigben Karaoke Robot werkt op 4 AA batterijen. Het handige is dat je hem daardoor overal mee naar toe kunt nemen, je bent niet afhankelijk van een stopcontact, maar een accu die je kunt opladen via USB zou toch wel wat cooler, praktischer en moderner zijn. Een ander nadeel is de bediening. De robot heeft zo veel functies dat je een beetje moet zoeken naar de juiste knoppen en functies. Dat had beter aangeduid kunnen worden.

Conclusie over Karaoke robot

Een cool apparaat waarmee je lekker kunt meezingen met de muziek van jouw keuze. Jammer genoeg zijn de kabeltjes van de twee microfoons wat aan de korte kant en is het even uitpuzzelen hoe de radio werkt. Maar: voor dit bedrag en het handige meeneemformaat heb je een coole muziekspeler in handen!
Door: CooleSuggesties
Score: {titel} krijgt 4 van de 5 punten.

Informatie

Karaoke robot, Bigben
Klik hier voor de Website
Prijs: 49.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.