logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over de film en het boek: Superkrachten voor je hoofd

De eerste beelden van de langverwachte tweede film van Dylan Haegens, ‘Superkrachten voor je hoofd’, zijn onthuld in een nieuwe trailer. ‘Superkrachten voor je hoofd’ is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Wouter de Jong en brengt de belangrijke thema’s van mentale weerbaarheid naar het grote scherm. Voor de verfilming van het succesvolle boek bundelen Dylan Haegens en Marit Haegens-Brugman hun superkrachten met Wouter de Jong en Elise Schaap. De supercast van de film bestaat uit onder anderen Elise Schaap, Bas Hoeflaak, Dylan Haegens, Jeroen Spitzenberger, Finn Vogels en Willie Wartaal.

De film ´Superkrachten voor je hoofd´ is vanaf 10 juli aanstaande te zien in de bioscopen.

Ga direct naar Superkrachten voor je hoofd – het boek op BOL.com.

Het verhaal van Superkrachten voor je hoofd

Lev, een onzekere jongen, heeft een saai leven met irritante ouders van wie hij niets mag. Maar alles verandert als zijn stoere rare oma op de stoep staat en hem meesleept op een ongekend avontuur om zijn eigen ‘superkrachten’ te ontdekken.

De film Superkrachten voor je hoofd combineert grootse avonturen met belangrijke thema’s op het gebied van mentale weerbaarheid (onder meer faalangst, zelfvertrouwen en positieve gedachten) en biedt een inspirerend verhaal over moed, acceptatie en geloof in jezelf. Lev leert dankzij zijn onverschrokken oma en de obstakels die ze samen trotseren om zijn eigen gebreken te omarmen. Hij ontdekt dat ware superkracht niet ligt in het kunnen vliegen, laserogen of het beheersen van objecten, maar in de superkrachten van zijn hoofd.

De hoofdrol van de film wordt vertolkt door Finn Vogels en hij wordt bijgestaan door een geweldige cast: Elise Schaap, Bas Hoeflaak, Dylan Haegens, Jeroen Spitzenberger, Joke Talsma, Willie Wartaal en Marit Haegens-Brugman. Distributeur Splendid presenteert, een NewBe productie in samenwerking met Haegens media.

Bekijk de trailer van Superkrachten voor je hoofd

De makers over de film

De makers van ‘Superkrachten voor je hoofd’ kijken er naar uit de film te tonen aan het publiek en de fans. “Wat de film (hopelijk) extra speciaal maakt, is dat ik de psychologische lessen uit het boek op een slimme manier in het verhaal heb geprobeerd te verwerken. Zo is het niet alleen een vermakelijke familiefilm, maar behandelt het ook belangrijke thema’s als faalangst, veerkracht en beter omgaan met je emoties, wat een mooie aanleiding is tot waardevolle gesprekken tussen ouder en kind”, aldus schrijver Wouter de Jong. Actrice en producent Elise Schaap voegt daar aan toe: “Ik ben ongelofelijk trots om te kunnen zeggen dat onze allereerste speelfilm bijna uitkomt! Dit project is iets heel speciaals voor ons, omdat we het samen vanaf dag één hebben ontwikkeld. Nu is onze eigen speelfilm een feit, en eerlijk gezegd, dit smaakt naar meer!”

Regisseur en acteur Dylan Haegens: “Ik heb zóveel gelachen op set. Dat kan ook niet anders met deze grappige acteurs en het komische scenario. Mijn rol als slechterik Snotman was geweldig om te spelen. Ik hoop dat kinderen hardop gaan lachen in de bioscoop. Maar ouders zullen zich ook niet vervelen. Superkrachten voor je hoofd is een film met een lach en een traan, en heeft een hartverwarmende boodschap die je als familie mee naar huis neemt.”

Grootse première bij Kinepolis

Op zaterdag 6 juli gaat de nieuwe film van Dylan Haegens, Superkrachten Voor je Hoofd, groots in première bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en jij kan er bij zijn! Uiteraard is Dylan zelf aanwezig samen met Marit en de rest van de cast. Om al hun fans de kans te bieden de film samen met hun te zien, zal de film in meerdere zalen draaien. In elke zaal zal Dylan de bezoekers hoogstpersoonlijk welkom komen heten. Tickets zijn nu verkrijgbaar via: www.kinepolis.nl/premiere-superkrachten

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.