logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Super Sand, de speelgoedhit van 2014, nu ook in koffertje en emmertjes


super sand
Super Sand
van Goliath, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, is in Nederland in korte tijd uitgegroeid tot razend populair speelgoed en een enorm verkoopsucces. Vanaf maart liggen drie nieuwe producten in de winkels: Super Sand Creativity Suitcase, Super Sand 4 kg Bucketen Super Sand Starter Bucket.
 
In september 2014 introduceerde spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker en de hit Robo FishSuper Sand in Nederland. Het bleek een ongekend succes. In slechts vier maanden tijd zijn ruim 150.000 exemplaren van het magische speelzand verkocht. Bovendien werd Super Sand Castle bekroond als Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdsgroep 4 en 5 jaar.
 
supersand emmer
Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen dan ook het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sandis namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sandstimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.
 
supersand koffer
Vanaf maart liggen drie nieuwe producten in de winkels:
SUPER SAND CREATIVITY SUITCASE: 450 gr. zand en vier kasteelvormpjes in een handig plastic koffertje om overal mee naartoe te nemen. Adviesprijs: 17,99 euro.
SUPER SAND 4 KG BUCKET: liefst vier kilo speelzand in een grote emmer voor eindeloos speelplezier. Adviesprijs: 59,99 euro.
SUPER SAND STARTER BUCKET: 225 gr. zand en twee kasteelvormpjes in een plastic emmertje. Ideaal voor onderweg. Adviesprijs: 7,99 euro.
 
Verder liggen ook nog in de winkels:
Super Sand Starter: 450 gr zand. Adviesprijs: 9,99 euro.
Super Sand Bucket: 450 gr zand met een vormpje in een emmertje. Adviesprijs: 9,99 euro.
Super Sand Classic: 450 gr zand, een bak en zes geometrische vormen. Adviesprijs: 19,99 euro.
Super Sand Safari: 450 gr zand, een bak, twee dubbele 3D diervormpjes (olifant en aap, olifant en leeuw of leeuw en aap). Adviesprijs: 19,99 euro.
Super Sand Animals: 675 gr zand, een bak, drie dubbele 3D dierenvormpjes (olifant, leeuw, aap), een roller (pootafdruk), een gladde roller en een handvat. Adviesprijs: 29,99 euro.
Super Sand Castle, winnaar Speelgoed van het Jaar 2014: 900 gr zand, een bak, vier grote kasteelvormen, vier kleinere kasteelvormen, een roller (steentjes- of baksteenmotief) met handvat en een stempel (steentjes- of baksteenmotief). Adviesprijs: 39,99 euro.
Super Sand Giant: 1.350 gr zand, een grote bak, vier grote kasteelvormen, een parapluvorm, zes geometrische vormpjes, twee rollers (steentjes- en baksteenmotief), een handvat en een spatel. Adviesprijs: 59,99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.