Summer of Africa in Beekse Bergen

Summer of Africa
Datum: 18-07-2019 tot en met 11-08-2019
Adres: Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek (Route)
Prijs: vanaf 27.50 euro

Dit jaar beleeft de bezoeker van Beekse Bergen een echte Afrikaanse zomer. Tijdens deze eerste Summer of Africa is het Safaripark tot 20.00 uur geopend samen met alle verschillende safari’s. De Afrikaanse sfeer zindert door het hele park. Authentiek Afrikaans entertainment, eten en drinken. Summer of Africa is tot en met 11 augustus van 10.00 uur tot 20.00 uur. En is gratis te bezoeken met een geldig entreeticket.

Meer weten?

Beleef Summer of Africa

Naast de verruimde openingstijden verandert het Entreeplein, tijdens de zomervakantie, in African Summer Square. Hier genieten de bezoekers van de lekkerste cocktails, een Afrikaanse barbecue en zelf-geroosterde marshmallows.Op de zaterdagen is er, naast de dagelijkse activiteiten, Afrikaans entertainment in het Afrikadorp en op het Kongoplein. Tijdens een spectaculair eindconcert met Afrikaanse artiesten wordt de zaterdag spetterend afgesloten.

Beach Party’s bij Speelland Beekse Bergen

Op vier donderdagen in juli en augustus is Speelland ook extra lang geopend. Diverse attracties van Speelland blijven open tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Dansen met parkmascotte Djambo tijdens de Djambo Show en meedoen aan een Afrikaanse dansworkshop. Op de stranden van Speelland genieten gasten van een Afrikaanse BeachBraai en tropische drankjes.

De Beach Party’s zijn op 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus bij Speelland BeekseBergen.Activiteiten worden aangeboden tussen 16.00 en 21.00 uur.

Bezoekers kunnen ook alleen ’s avonds gaan van 16.00 tot 21.00 uur tegen een gereduceerde entreeprijs.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.