logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggesties: stoere cadeaus voor mannen op Radbag


Cadeaus zoeken voor mannen is altijd een flinke klus. Mannen zijn in de regel niet heel erg kieskeurig of fan van leuke dingetjes voor in huis. Geurtjes gaan maanden mee, make-up is not-done, chocolade niet altijd even geschikt… wat dan? De oplossing zit hem in het magische woord voor mannen: gadgets. Dat kun je echt op alle manieren opvatten, zo blijkt op www.radbag.nl. Daar vind je namelijk gadgets in het meest ruime begrip van het woord: voor mannen, voor vrouwen, voor kinderen… een snoepwinkel voor iedereen die houdt van gadgets en snuisterijen op een hoog niveau.

Wij gingen gericht shoppen naar cadeaus voor mannen in deze online gadgetwinkel. We gingen op zoek naar cadeaus voor compleet verschillende mannen – maar die kunnen best één en dezelfde zijn natuurlijk. We kwamen uit bij de:

OCD chef snijplank. Het perfecte geschenk voor een tikje neurotische koks. Deze stoere houten snijplank is niet zo maar een snijplank, maar eentje voor de echte perfectionisten. De plank bevat verschillende schaalverdelingen voor het snijden op de millimeter nauwkeurig, of in een perfecte hoek. Slijp je messen maar vast scherp, want met de OCD chef snijplank staat niets meer in de weg voor een perfect gesneden groentenpakket voor in de soep! De snijplank kost ongeveer 20 euro.

Ninja 18-in-1 gereedschap. Mannen willen superhelden zijn. En aangezien je voor een personage als Superman in een maillot moet rondlopen (en dat knelt altijd op bepaalde plekjes) is een stoere ninja een prima alternatief. Zeker als je de redder in nood kunt spelen in hachelijke situaties. Met de Ninja 18-in-1 gereedschapsset ben je altijd klaar om iets te repareren of te openen. De reddende engel met zijn zwarte ninja-gereedschapskaart, die dankzij zijn afmetingen gewoon in je portemonee past! Of het nu gaat om het openen van een brief, het indraaien van een schroef, het losdraaien van een bout of het openen van flessen of blikjes: de Ninja gereedschapskaart (10,95 euro) staat zijn mannetje.

Star Wars Look-Alite led-lamp. Niemand zit graag in het donker. Zelfs mannen kunnen wel een beetje bang zijn als het licht verdwijnt. Voor mannen die niet graag overhellen naar de Dark Side zijn er juist de duistere strijders die wat licht verschaffen. Met deze led-lampjes in de vorm van een grappige Storm Trooper of Darth Vader, bijvoorbeeld (24,95 euro). Ze werken op 3xAAA batterijen of op een micro-USB adapter en zijn echt Vaderlicht. De Stormtrooper geeft natuurlijk meer licht dan het gitzwarte hart van Darth Vader. Je kunt de lampjes trouwens ook aansluiten op je computer en zo van stroom voorzien. Handig voor op je bureau!

Wondercakes. Hiermee maak je het wel heel eenvoudig voor jezelf. Heb je iemand wel eens een taart willen geven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of zoek je een cadeau voor iemand die niet verder komt dan een magnetronmaaltijd? De Wondercake is het perfecte geschenk. Hij komt in de smaken ‘Happy Birthday’, ‘Thank you’ en ‘Good luck’. Rats het blik open, prik de Wondercandle in de taart en steek ‘m aan. En voila, een geslaagde en feestelijke dag voor de ontvanger! De cakes worden gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten op een heel verantwoorde manier op een sociale werkplaats in Duitsland.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.