logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggesties: Buitenspeelkleding van Chick-a-dees.nl

Gezonde kinderen spelen en rennen het liefst het hele jaar door buiten, of het nu lekker zonnig is, of dat de regen grote modderplassen achterlaat. Chick-a-dees.nl wil de kinderen (en hun ouders) daar graag bij helpen en heeft daarom een complete garderobe in de aanbieding, van uv-beschermende (zwem)kleding tot regenkleding. Ongeacht het weer, Chick-a-dees.nl heeft de perfecte kleding!

Nieuw in het assortiment zijn de waterproof overalls. Het zijn pakjes uit één stuk, 100% water- en winddicht. Het nylon is duurzaam en doorstaat alle ontberingen van het spelen. Kruipen, klimmen en springen: het is allemaal geen probleem. De waterproof overall zit ruim, zodat deze over de gewone kleding gedragen kan worden. Dit betekent veel minder aan- en uitkleden en, heel belangrijk, meer tijd om te spelen!

De waterproof overall combineert alle kenmerken van zowel de jas als broek in één mooi pak. Met een door een dubbele stormflap beschermde rits, elastiek in de capuchon en verstelbaar elastiek aan de broekspijpen is dit het ultieme kledingstuk voor een spelend kind; de ideale aanvulling op de garderobe van uw kroost, het hele jaar door.

De waterproof overalls zijn verkrijgbaar in de kleuren korenblauw en klaproosrood, voor kinderen van 1 t/m 6 jaar.

Voor meer informatie: Chick-a-dees website

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.