logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Wii Party U


Wii Party U

Als je dit weekend écht eens iets leuks wilt doen met vrienden en familie, zit je helemaal goed met Wii Party U, het ultieme gezelschapsspel dat vrienden en gezinsleden van alle leeftijden samenbrengt – ongeacht hoe goed of ervaren ze in het spelen van videogames zijn. Wii Party U ligt in de winkels vanaf 25 oktober, exclusief voor Wii U. Het spel bevat 80 minigames die de unieke functies van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus optimaal benutten, en verschijnt zolang de voorraad strekt* als onderdeel van een bundel met Wii Party U en Wii-afstandsbediening Plus.

Wii Party U biedt volop vermaak en variatie dankzij een schat aan interactieve bordspellen, off-TV-uitdagingen en 80 ‘oppakken en spelen maar’-minigames. Speel bijvoorbeeld in je eentje of tegen een vriend een potje Tafelvoetbal van 5 minuten op de Wii U GamePad, of begin een volledige spelshowervaring in de TV Party-stand, met vijf verschillende spellen die tussen de 20 en 60 minuten kunnen duren, afhankelijk van hoe moeilijk je het jezelf en je tegenstanders wilt maken!

In Dobbelmarathon bestrijden Mii-personages elkaar op een zigzaggende snelweg, waarbij spelers om beurten met dobbelstenen moeten gooien, zoals bij een traditioneel bordspel. Maar wat Wii Party U anders maakt, is dat je op bepaalde punten van de snelweg minigames moet voltooien, zoals ‘Supersnelbreien’, waarin je als een razende met de Wii-afstandsbediening moet schudden om de langste sjaal te breien, of ‘Ravijnrijders’, waarin je met vaste hand de Wii-afstandsbediening moet hanteren om je Mii-personage op een eenwieler over een verraderlijk pad door een ravijn te laten rijden.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HPT-Im8NvEg]

Naast de spannende bordspellen van Tv-party, vind je in Thuisparty diverse spellen die van je huiskamer een spelomgeving maken. In ‘Raad die tronie’ moet je bijvoorbeeld een gek gezicht trekken voor de camera van de Wii U GamePad, waarna vrienden en familie moeten raden welke van de beschrijvingen je probeert over te brengen. In ‘Waterdragers’ vertegenwoordigt de Wii U GamePad een rivier waar je met je Wii-afstandsbediening water uit moet scheppen, om dit water vervolgens naar de bakken op de tv te brengen. In dit spel voor 2 tot 4 spelers moet je zowel snel als voorzichtig zijn – de laatste die zijn bak heeft gevuld is de verliezer!

Als je wilt weten wat Wii Party U nog meer te bieden heeft, en de competitieve elementen ervan wilt ontdekken, vind je hier een nieuwe trailer, waarin sportsterren en echtgenoten Andre Agassi en Steffi Graf de strijd met elkaar aangaan in enkele minigames. De komende weken zal Nintendo meer trailers met deze tennislegendes uitbrengen om in de loop naar de feestmaand de aandacht te vestigen op andere gezinsvriendelijke spellen.

Voor mensen die nog geen Wii U bezitten maar wel zin hebben om een feestje te bouwen met Wii Party U, verschijnt op 15 november het Wii Party U Basic Pack in de winkels. Deze bundel bestaat uit een wit Wii U-systeem met 8 GB** geheugen, witte Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus, sensorbalk, en diskversies van Wii Party U en het al eerder uitgebrachte Nintendo Land.

Of je nu een ervaren speler of nieuwkomer bent, je zult volop genieten van de manieren waarop je de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus kunt gebruiken in de diverse spelstanden en 80 minigames van Wii Party U. Dit unieke gezelschapsspel voor Wii U is verkrijgbaar vanaf morgen, 25 oktober. De spelervaringen van Wii Party U bieden zijn altijd fris en gevarieerd – het ene moment stuur je je Mii-personage op een eenwieler naar de overkant van een afgrond, het volgende neem je deel aan een breiwedstrijd!

Wii Party U + controller, Wii U
Nintendo. Leeftijd: vanaf 3 jaar. Prijs: 49,95 euro

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.