logo-liggend-wit-donkerblauw

Suggestie: Wat en Hoe taalgids: Jippie naar Frankrijk!

Het rugzakje Jippie gaat naar Frankrijk en alle kinderen mogen mee! Want voor reislustige kids is er nu Wat & Hoe Kids, een unieke combinatie van een reis- en taalgids, speciaal voor kinderen. Vol spelletjes, raadsels, grapjes, die het reizen voor kinderen nóg leuker en spannender maken dan het al is. De Wat & Hoe Taal- en Reisgidsen zijn al tientallen jaren onontbeerlijk voor de volwassen vakantieganger. En nu hoeven ook de kinderen niet meer zonder! In het eerste deel van Wat & Hoe Kids: Jippie naar Frankrijk! gaat Jippie met zijn vriendje en vriendinnetje op reis naar Frankrijk en maakt daar allemaal spannende avonturen mee. Ook vertelt Jippie in het boek wat er in Frankrijk allemaal te zien is, wat voor gewoontes de mensen hebben en welke plekken er cool zijn voor kinderen. Maar het allerleukste is dat Jippie uitlegt hoe kinderen zelf iets in het Frans kunnen zeggen. Hoe je voorstelt om samen te gaan spelen of om een ijsje te vragen, bijvoorbeeld! Wat & Hoe Kids: Jippie naar Frankrijk! is de eerste uitgave in de nieuwe lijn voor kinderen. De boeken zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar en samengesteld door leerkrachten die goed bekend zijn met die doelgroep. Iedere gids staat vol spelletjes, raadsels, (taal)grapjes en op de leeftijd afgestemde vertaalzinnen. Zo gaan kinderen met nóg meer plezier op vakantie.
Wat&Hoe: Jippie naar Frankrijk! Kitty van Zanten en Mireille Spaas Kosmos uitgevers, april 2011, 128 pagina’s, paperback. Prijs: 12,95 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789021548869

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. jippieopreis avatar

  Beste Evelien,

  Dank je wel voor je reactie!

  met vakantiegroet,

  Jippie

 2. evelien tijdink avatar
  evelien tijdink

  Heel erg leuk boekje, niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor ouders.een aanrader!!!!!

 3. Reiniera avatar
  Reiniera

  Oh wat leuk. Eindelijk een echte reisgids voor kinderen. Spelenderwijs leren over Frankrijk. Wanneer komt ie uit?

  1. jippieopreis avatar

   Jippie naar Frankrijk is verkrijgbaar vanaf maandag 11/4, vanaf vandaag dus!

   met vakantiegroet,

   Jippie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.