Suggestie: Vaderdagtips van Weber

Barbecueën staat over het algemeen bekend als een ‘mannending’. Terwijl de man des huizes zich ontfermt over de kolen en aanmaakblokjes treffen vrouw en kinderen vaak de culinaire voorbereidingen. Om er deze zomer zeker van te zijn dat jouw vader jouw favoriete vlees of groenten perfect bereidt, kan je hem deze Vaderdag Weber’s Grote Barbecueboek cadeau geven.

Voor iedereen die op zoek is naar suggesties om zijn of haar barbecue en accessoires optimaal te kunnen gebruiken bij de bereiding van diverse gerechten vindt in “Het Grote Barbecueboek” van Weber het juiste antwoord.

Het 320 pagina’s tellende nieuwe Weber® kookboek toont in detail de afzonderlijke stappen om voorgerechten, hoofdgerechten en desserts stap voor stap te bereiden. Met dit boek kan zelfs de meest onervaren barbecuefan probleemloos een geweldig gerecht bereiden.

Webers grote barbecue boek – Grillen, bakken, braden en stoven…. Het kan allemaal – op de barbecue.

In dit boek vind je:

Een duidelijke uitleg, met veel illustraties, als antwoord op alle technische vragen die je jezelf stelt wanneer je jouw barbecue gebruikt: hoe steek ik hem aan, hoe voorkom ik ongelukken, hoe maak ik hem schoon…
160 originele en gevarieerde grillrecepten: vlees (lamsschouder met mediterrane groenten, kip met sinaasappel en dragon), vis en schaal- en schelpdieren (Thaise garnalenspiesjes met watermeloen, paella met zeevruchten), groente (broccoli met citroen) en, niet te vergeten, fruit (gekarameliseerde appel, gebakken aardbeien)…
130 manieren om verschillende producten (voor) te bereiden en op te dienen. Aan het been gebraden rundvlees uitsnijden, spareribs roken, oesters roosteren… en nog veel meer leer je in een handomdraai of stap-voor-stap.
Alle trucs voor een perfect resultaat: recepten voor sauzen en marinades, adviezen voor de keuze van de producten en de manier om ze te bereiden… Met “Het Grote Barbecueboek” van Weber kan je jouw gasten een compleet menu voorzetten en zij zullen versteld staan van jouw kookkunsten!

Vaderdagcadeau-ideeën van Weber
Heeft jouw vader dit prachtige boek al en is het te laat om nog uitgebreid in de winkels te gaan zoeken naar een ander passend geschenk, dan biedt Weber nu twee leuke cadeau-ideeën: de Weber ® Grill Academy Cadeaucheque en de Weber ® Cadeaucheque.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.