Suggestie: Vaderdagtips van Barbecook – de laatste trends

Trend 1: samen aan tafel
Tafelbarbecues kennen almaar meer succes. Bij deze handige tafelmodellen moet er niet langer één chef-kok eenzaam aan het vuur staan. Iedereen bepaalt zelf de cuisson van zijn vlees, vis of groenten. Tafelbarbecues zijn ook uitermate geschikt voor mensen die op appartement wonen of barbecueërs met een klein terras.

Barbecook®-tip: tafelbarbecue Amica White of Amica Black – lees ook zeker onze recensie over de Barbecook Amica

Trend 2: design en kleur
Het oog wil wat, ook tijdens het barbecueën. Producenten besteden daarom steeds meer aandacht aan design en kleur, zodat de barbecue perfect aansluit bij de rest van de buitenkamer. Een barbecue moet dus niet alleen goed grillen, maar er ook mooi uitzien.

Barbecook®-tip: houtskoolbarbecue PUUUR® (wit, grijs, blauw of gepersonaliseerd)

Trend 3: barbecueën = ontdekken
Onder invloed van de vele kookprogramma’s op tv, gaan we ook op de barbecue steeds vaker experimenteren. Niet alleen worsten, brochettes en kippenbillen eindigen op de grill, we durven al eens een papillot, hele vis of portie popcorn klaarmaken op de barbecue. Of wat dacht je van heerlijke marshmallows gegrild boven een open houtvuur als afsluiter?

Je barbecuebenodigdheden koop je snel online via:
CoolBlue | FonQ | BOL.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.