logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Super Mario 3D World en Wii Karaoke U


In SUPER MARIO 3D WORLD is Mario weer terug met zijn vrienden voor een wervelend avontuur. Dankzij de multiplayer-stand kun je de game samen met je vrienden spelen. Mario, Luigi, Toad en Princess Peach bezitten elk unieke eigenschappen, waardoor ze ieder op hun eigen manier een level helemaal uit spelen. Dat betekent dat je elkaar kunt helpen, maar ook flink in de weg kunt zitten! Vrienden en familie kunnen samenwerken om de kleine Sprixie-prinsessen te redden die door Bowser zijn opgesloten. Natuurlijk kunnen Mario en zijn vrienden daarbij weer gebruik maken van zowel oude als nieuwe power-ups en voorwerpen. Je kunt bijvoorbeeld de superbel pakken om te veranderen in een kat, zodat je vijanden kunt aanvallen en tegen muren op kunt klauteren of gebruik een kanondoos om automatisch kogels naar je vijanden af te vuren. Er zijn meer dan 80 gloednieuwe levels vol creatieve uitdagingen voor zowel doorgewinterde Mario-fans als nieuwkomers. Je kunt dit keer ook het touchscreen en de microfoon van de Wii U GamePad gebruiken om geheimen te ontdekken, en stempels verzamelen waarmee je je Miiverse-berichten voor andere spelers kunt versieren. En dat allemaal in scherpe HD beeldkwaliteit!

Games koop je online bij:

WUPN_WAH_charCP01_R_ad copyOf verander je Wii U in een echte karaokemachine met de gratis Wii Karaoke U. Met deze toepassing kun je kiezen om thuis met vrienden een gezellige avond te beleven of online te strijden tegen andere gebruikers. Wii Karaoke U by JOYSOUND is een nieuwe karaoketoepassing waarbij de Wii U GamePad niet alleen wordt gebruikt als microfoon, maar ook als uitgebreide muziekcatalogus. Zo kan je in je eigen huiskamer van een volledige karaoke-ervaring genieten. WUPN_WAH_JPimgeL01_R_ad copyWii Karaoke U by JOYSOUND komt beschikbaar als gratis downloadbare software in de Nintendo eShop. De software is inclusief een uitgebreide muziekbibliotheek om tegen betaling te streamen. De opzet is eenvoudig – je kiest om de toepassing een uur, 24 uur of 30 dagen te gebruiken, download het ticket in de Nintendo eShop. Als je de toepassing al op je Wii U hebt gedownload, kun je meteen met zingen beginnen! Je kunt de Wii U Gamepad gebruiken als microfoon, maar je kunt ook gebruikmaken van normale USB-microfoons, die je op de Wii U aansluit.  

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.