Suggestie: Silly Slapz horloges


Het “slappen” kennen we van de “slap” armbanden uit de jaren 80. Silly Bandz, reeds bekend van de rage armbandjes brengt nu deze rage opnieuw uit in de vorm van een horloge. Sla het horloge tegen je pols en deze krult er perfect zittend omheen.

De horloges zijn leuk voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook tieners en volwassenen zullen deze Slap Watches adopteren. Gecombineerd met de originele Silly Bandz elastiekjes in hippe kleuren vormt dit horloge een onmisbaar fashion accessoire. Het retro analoge klokje heeft een wijzerplaat in exact dezelfde kleur als de band die uitgevoerd is in siliconenvrij, niet irriterend zacht kunststof materiaal.

Verkrijgbaar in twee maten, geschikt voor zowel de smalle als wat bredere tienerpols. Leverbaar in negen hippe kleuren: Aquablauw, groen, zwart, wit, roze, rood, geel, oranje en paars.

Silly Slapz
Prijs: small € 15,95 en large € 17,95

Je koopt Silly Slapz bij www.trendyspeelgoed.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.