logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Pokémon Shuffle wordt vandaag overal in Europa geïntroduceerd


pokemon logoThe Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag Pokémon Shuffle uitgebracht, een nieuw spel voor de Nintendo 3DS-systeemserie.

Neem het op tegen drie of meer in een rij opgestelde Pokémon en baan je een weg door verschillende spelfases. Het spel heeft als doel om de HP van de wilde Pokémon binnen het beschikbare aantal aanvallen tot nul te verminderen. De beste spelers zetten traditionele Pokémon-vechtvaardigheden in om de wilde Pokémon efficiënt te verslaan en gemakkelijker te vangen.

pokemon shufflePokémon Trainers kunnen het spel kosteloos downloaden in de Nintendo eShop en kunnen daarna zonder enige kosten elke fase doorlopen en alle functies van het spel benutten. De spelers starten het spel met vijf harten, waarvan er voor elke gespeelde fase een wordt gebruikt. Wanneer de spelers door hun harten heen raken, moeten zij wachten tot hun harten weer aangevuld zijn om het spel te kunnen hervatten.

Voor spelers die sneller vooruit willen komen zijn er mogelijkheden om juwelen aan te schaffen via hun Nintendo eShop-tegoed. Deze kunnen in het spel worden ingewisseld tegen allerlei voordelen zoals extra munten waarmee meer items verkregen kunnen worden en de mogelijkheid geboden wordt om een gevecht voort te zetten als beurten opraken. Ook kunnen harten verworven worden zodat doorgespeeld kan worden zonder te wachten. Juwelen zijn verkrijgbaar voor 0,99 Euro per stuk in Pokémon Shuffle. Spelers moeten toegang hebben tot een Nintendo eShop-account om deze te kunnen kopen.*

In Pokémon Shuffle kun je gebruik maken van StreetPass waarmee je leuke extra verbindingsmogelijkheden krijgt.Hiermee kun je spelrecords uitwisselen met andere spelers om te zien hoe zij in het spel vooruitgang boeken, en je kunt hiermee ook bonusjuwelen krijgen! Door veel mensen te bezoeken, of eenzelfde speler meerdere keren te bezoeken, heb je zelfs nog meer kans op het verdienen van bonusjuwelen. En de pret gaat nog veel verder! Verder in het jaar zullen nog meer speciale kosteloze fases worden aangeboden om te downloaden.

Ga voor meer informatie over Pokémon Shuffle naar www.pokemon.nl.

Voor een online verbinding met Pokémon:
• Bezoek www.pokemon.nl
• Geef een like af voor de officiële Pokémon-facebookpagina op Facebook.com/Pokemon
• Volg @Pokemon op Twitter
• Bekijk het officiële YouTube-kanaal van Pokémon op www.youtube.com/pokemon

*Kinderen moeten hun ouders om toestemming vragen om juwelen te kopen. Ouders kunnen het Nintendo 3DS- of Nintendo 2DS-systeem met de functie Ouderlijk toezicht zo instellen dat bepaalde functies beperkt toegankelijk zijn voor kinderen. Bezitters van het spelsysteem kunnen net zo veel functies in- of uitschakelen als ze voor zichzelf of hun kinderen willen. Persoonlijke functies zoals de mogelijkheid om aankopen te doen in de Nintendo eShop kunnen worden uitgeschakeld zonder dat het gehele systeem wordt uitgeschakeld voor een ouder kind. Ga voor meer informatie naar:

http://www.nintendo.nl/Klantenservice/Ouders/Veiligheid/Ouderlijk-toezicht-op-de-Nintendo-3DS-en-2DS/Wat-kan-ik-beperken-met-het-ouderlijk-toezicht-/Wat-kan-ik-beperken-met-het-ouderlijk-toezicht–907332.html

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.