Suggestie: Penguins on Ice


Verander de puzzelblokken van vorm en schuif de pinguins in positie

Penguins on Ice is een nieuwe topper in de collectie van SmartGames. Deze voor ‘Speelgoed van het Jaar 2011’ genomineerde pinguïn-puzzels zullen gedurende de wintermaanden en feestdagen voor heel wat plezier zorgen in menig gezin. Het ideale cadeau voor ouders om door Sinterklaas of de Kerstman mee te laten brengen voor in de schoen of onder de kerstboom.

Net als veel van de andere SmartGames titels valt ook Penguins on Ice terug op het basisprincipe van SmartGames: een boeiende denkpuzzel die op een leuke manier het logisch denkvermogen stimuleert. Met deze succesformule wint SmartGames al enkele jaren op rij prijzen met zijn diverse speelgoedjes en staat ook Penguins on Ice reeds genomineerd voor de titel van ‘Speelgoed van het Jaar 2011.’

Penguins on Ice bevat een boekje met 60 opdrachten. Opdrachten die makkelijk beginnen en naarmate je het spel beter onder de knie hebt steeds een stapje ingewikkelder. Al snel wordt het niveau opgetrokken en moeten de hersenen serieus aan het werk gezet worden.

Het doel van het spel is om alle pinguïns op de juiste plaats op het bord te plaatsen. Hiervoor moet je de vijf puzzelstukken op de juiste plaats zien te leggen. Dit alles klinkt eenvoudig, maar door de mogelijkheid om de verschillende puzzelstukken van vorm te veranderen is het een hele uitdaging de 60 puzzels op te lossen. Iedere puzzel is slechts op één manier op te lossen.

Leuke extra’s aan het spel zijn de nette afwerking en het mooie speelbord. De golvende rand van het spelbord en de ijsblokjes die dienst doen als puzzelblokjes passen perfect bij het thema. Het logische denkspel Penguins on Ice kost zo’n 20 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.