logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Milestone cards


MILESTONECARDS_MMC_ANNA_NL_CMYK_A3Hoe vaak zeggen je kinderen iets grappigs en denk je: ‘dat zou ik op moeten schrijven’ of ‘dit is er één om in te lijsten?’ ’MILESTONE Cards lanceert dé oplossing om dit soort uitspraken nooit meer te vergeten.

Het nieuwe product, MILESTONE Mini Cards, zijn 100 geïllustreerde kaartjes in een mooi vormgegeven doosje. Nu kan je al die onverwachte en grappige uitspraken inclusief datum opschrijven om ze dan nooit meer te vergeten.

Leuk voor later

Bewaar de kaartjes in het doosje, hang ze op de muur of plak ze in een foto album of plakboek. Ook leuk: maak een foto van je kinderen met het kaartje op datzelfde moment. Zo geniet je nog jarenlang van de momenten die zo snel voorbij gaan.

De MILESTONE Mini Cards zijn vanaf juli 2014 verkrijgbaar voor € 12,95 in diverse kinderwinkels, lifestyle boetieks en via de betere webshops en boekhandels.

Voor meer informatie, inspiratie en verkoopadressen zie: www.milestonecards.com

MILESTONECARDS_MMC_PITOU_NL_CMYK_A3MILESTONETM Cards

Eerder bracht MILESTONE Cards al de originele en internationaal succesvolle MILESTONE Baby Cards en MILESTONE Pregnancy Cards op de markt. Beide producten zijn prachtige doosjes met 30 geïllustreerde kaarten om alle belangrijke momenten van een zwangerschap en het eerste jaar van een baby op een leuke en originele manier vast te leggen en nooit te vergeten.

De Milestone Cards zijn verkrijgbaar sinds 2012 en worden inmiddels in 10 talen en in 26 landen verkocht De kaarten worden lokaal gedrukt op FSC papier met gebruik van milieuvriendelijke drukinkten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.