Suggestie: Maak zelf ijsjes in een paar minuten met Zoku Quick Pops

Het voorjaar is vanaf vandaag begonnen. Mooi weer, lekker in de buitenlucht zijn en genieten van ijsjes in de zon Zoku maakt het nu mogelijk om ook thuis heerlijke waterijsjes, yoghurtijsjes en andere lekkere ijsjes te maken. Deze ijsjes kunnen gemaakt worden in vier gemakkelijke stappen. Het unieke aan deze ijsjesmaker is dat het maar zeven minuten duurt voor dat het ijsje klaar is.

Dit is gewoon mogelijk op het aanrecht zonder het gebruik van elektriciteit. Yoghurtijsjes, waterijsjes, vruchtenijsjes, suikervrije ijsjes en andere gezonde ijsjes maak je met deze ijsjesmaker. Deze unieke Quick Pop Maker heeft dit jaar tevens de ‘Housewares Design Award 2011’ gewonnen.

Werking van de ijsjesmaker
De werking van de ijsjesmaker in vier gemakkelijke stappen:
Stap 1: Doe de ijsjesmaker 24 uur in de koelkast.
Stap 2: Doe de stokjes van de ijsjes in de ijsjesmaker.
Stap 3: Doe het ingrediënt wat jij wilt in de ijsjesmaker.
Stap 4: Na zeven minuten zijn de ijsjes klaar en kan er genoten worden van een heerlijk ijsje.

Recepten
Om je een beetje op weg te helpen met wat voor een ijsjes er gemaakt kunnen worden met de ijsjesmachine geeft Zoku een aantal recepten. Via de blog op de website www.zokuhome.com vindt je allerlei recepten voor het maken van lekkere ijsjes. Denk bijvoorbeeld aan cranberry sinaasappel ijsjes, chocolade-ijsjes, pepermuntijsjes, karamel appelijsjes of een Pink Mojito. Al deze recepten voor ijsjes zijn ook samengevat in het receptenboekje ‘Quick Pops’ (te koop voor 9,95 euro).

Zoku Quick Pops
Winkeladviesprijs: € 59,95

Website: www.zokuhome.nl

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X98HKo-1xkc]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.