logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Maak je eigen speurtocht met je smartphone en Troovie


troovieWat is er nou leuker voor kinderen dan lekker samen buiten op avontuur te gaan? Download de gratis Troovie app op je tablet of Smartphone (Android of iOS), maak een speurtocht aan en ga op pad. Onderweg heb je helemaal geen internet nodig! Het avontuur begint meteen en de kinderen krijgen allerlei grappige opdrachten terwijl ze spelenderwijs de route lopen, het kompas volgen en monsters verslaan.

Met de app kun je overal waar je maar wilt een speurtocht uitstippelen. In de buurt, op de camping, in een stad… Overal waar je maar wilt! Je kunt hem zelfs gebruiken om van de wandeling naar de supermarkt een avontuur te maken! Het leuke aan Troovie is dat de kinderen terecht komen in een avontuurlijke wereld vol geinige animaties en uitdagende opdrachten. Zo is er Professor Pruttel die samen met je op zoek gaat naar monsters die al het speelgoed in de buurt willen pikken. Ook kunnen de kids een schat zoeken met een echte piraat: Jack McTroovie. Je kiest helemaal zelf welk avontuur je kinderen die dag gaan beleven! 

image002Supertroovies
Troovie 
introduceert vanaf half juli “Supertroovies“. Dit zijn kant & klare speurtochten die garant staan voor 1 uur plezier op toffe locaties. Lekker makkelijk en voor maar € 0,99! Supertroovies zullen eerst gemaakt worden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Andere steden volgen snel!

Speurtochten van een half uur kan je eindeloos gratis maken. Wil je een langere route of meer avontuur? Upgrade dan naar de Mega versie. Voor € 0,99 kan je speurtochten zo lang maken als je wilt, en krijg je ook nog eens 8 nieuwe opdrachten voor het monsteravontuur!

Leuk om te weten

–        Sinds de lancering zijn er al meer dan 1000 downloads!

–        Er zijn al honderden speurtochten door Nederland gemaakt en gespeeld

–        In juli is Troovie samen met Center Parcs een pilot gestart op het Heijderbos. Op dat park kunnen kids vanaf nu een kant & klare speurtocht spelen: een nieuw avontuur met gefilmde acteurs, te gekke opdrachten, leuke route over het park en een te gek verhaal.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.