logo-liggend-wit-donkerblauw

Suggestie: Leren inpakken


Het inpakken blijft de gemoederen bezighouden, zeker in deze tijden. Reden te meer om eens te zoeken naar inspiratie, technieken en tips. Zo kwam ik al vrij snel op de website Inpakshop.nl. Deze website biedt niet alleen inpakpapier en decoraties te koop aan, maar ook een boekje met tips en technieken. Bovendien staan er op hun website een aantal stappenplannen verzameld voor het inpakken van bepaalde artikelen. Zo geef je al een leuk en mooi cadeautje, zelfs al is het nog ingepakt. Let wel: pak de cadeau’s niet té mooi in, anders worden ze niet uitgepakt!

kerst cadeau 2
kerst cadeau 2

Als je de smaak helemaal te pakken hebt gekregen kun je een workshop Inpakken volgen. Voor 25 euro inclusief koffie, thee én materialen is daar natuurlijk niets voor te zeggen. Meer informatie vind je op hun website.

Meer cadeausuggesties?
Recensie: Kado’s uit eigen Keuken, Annie Rigg van Kosmos Uitgevers

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.