logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Laat je verrassen door een videoboodschap van een BN-er via Feemie.nl

feemie logo

Echt één op één contact via videoberichten met BN’ers is vanaf nu mogelijk via Feemie.nl. Op de website kan je van diverse Bekende Nederlanders een persoonlijk videobericht bestellen, voor jezelf of om als cadeau naar je vrienden te versturen.

Uit vele onderwerpen kan worden gekozen. Denk hierbij aan de volgende videoberichten: Een felicitatie bij een geboorte, verjaardag, huwelijksjubileum, aankoop nieuw huis, behalen rijbewijs, nieuwe baan, huwelijksdag, behalen diploma, secretaressedag, Vaderdag, Moederdag en ja er is zelfs een invoerveld voor een eigen verzoek tot opname. Ieder videobericht wordt speciaal door de BN’er voor de fan met naam en toenaam opgenomen.

Extra informatie kan worden ingevoerd over jezelf of over de persoon waaraan je het videobericht cadeau wilt doen, zodat het bericht zo persoonlijk mogelijk gemaakt kan worden. Zodra de video is opgenomen krijgt de besteller het videobericht per e-mail toegezonden. Vervolgens kan je deze downloaden/versturen en/of delen via social media.

De naam Feemie (uitspraak Fame-mie) is een samenvoeging van de Engelse woorden Fame en Selfie. De eigenaren van de onderneming zijn Robert van den Berg en Thijs van Eijk uit Haarlem. Het idee is tot stand gekomen met de gedachte: “Zou het niet onwijs grappig zijn om een video van een BN’er op je mobiel te ontvangen die je feliciteert met je verjaardag. Er is dan één op één contact mogelijk met BN’ers. De video’s zijn een ludiek cadeau voor fans, familie en vrienden”, aldus de eigenaren die druk doende zijn om meer managementbureaus van BN’ers hiervan te overtuigen.

Feemie heeft de intentie om een videoplatform te gaan worden met daarop sporters, musicalsterren, artiesten, tv presentatoren, soapsterren en andere tv persoonlijkheden.

Introductie video’s van diverse BN’ers zijn te bekijken op de bestelpagina van de website. De BN’ers doen mee omdat ze het initiatief bijzonder en leuk vinden en dit over hebben voor hun fans.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.